ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ταξίδι για τρεις.

Ο Αρναρ Γκρέταρσον ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για να «τσεκάρει» μεταγραφικούς στόχους ενόψει καλοκαιριού και η «Εξέδρα» κάνει ένα σύντομο φλας μπακ στις περιπτώσεις που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Μανόλο Χιμένεθ από την συγκεκριμένη αγορά.

Πρόκειται για τους Χοσέ ντε λα Κουέστα της Αλμπαθέτε, τον Μίσου της Θέλτα και τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος της Σεβίλλης που παίζει δανεικός στη Βαγεκάνο. Οι δυο πρώτοι μάλιστα είναι γνωστό ότι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν από τώρα με κάποια ομάδα της αρεσκείας τους, ενώ ο Αργεντινός άσος της Σεβίλλης που πρωταγωνιστεί στη Β' Ισπανίας αναμένεται να δοθεί ξανά δανεικός σε κάποιο σύλλογο από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Η περίπτωση του Ντε λα Κουέστα ήταν από εκείνες που ήθελε πολύ τον περασμένο Νοέμβριο (όπως είχε αποκαλύψει η «Εξέδρα») ο Χιμένεθ και πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν (απελπιστικά μόνος στην άμυνα της Αλμπαθέτε, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ) με 22 ματς συμμετοχές και ένα γκολ. Διανύει το 28ο έτος και είναι Κολομβιανός.

Ο Μίσου είναι 25 ετών και έπαιζε βασικός στις προηγούμενες δύο χρονιές στον άξονα της μεσαίας γραμμής της Θέλτα (που ηγείται της βαθμολογίας της Β' Ισπανίας). Προφανώς, το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει με τη Θέλτα τον κράτησε στον πάγκο, μια και φέτος έχει 16 συμμετοχές εκ των οποίων 5 ως βασικός και 11 ως αλλαγή. Κι όμως έχει καταφέρει να σκοράρει 5 φορές...

Οσον αφορά τον Εμιλιάνο Αρμεντέρος, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, αποτελεί τον κορυφαίο άσο (μεσοεπιθετικός κυρίως στα άκρα) της Βαγεκάνο και έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Στη Σεβίλλη δεν χωράει (τουλάχιστον μέχρι στιγμή) και γι' αυτό από την Ανδαλουσία υποστηρίζουν ότι θα παραχωρηθεί δανεικός ακόμη και το καλοκαίρι του 2011 και ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τη Σεβίλλη έναν χρόνο αργότερα.

Ο 25χρονος Αργεντινός άσος διαθέτει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο. Θα έχουμε περισσότερα να αναλύσουμε στις επόμενες μέρες για τις περιπτώσεις παικτών που τσέκαρε στην Ισπανία, από τα ματς που θα μάθουμε ότι παρακολούθησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ...


exedrasports.gr