ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμη για την ανατροπή η ΑΕΚ.

Τα τέσσερα γκολ της ήττας πριν από μία εβδομάδα στη Λισσαβώνα με 27-23 από τη Σπόρτινγκ θέλει να ανατρέψει σήμερα (6.15 μ.μ., Sport+) η ΑΕΚ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας για να πανηγυρίσει την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Τσάλεντζ Καπ και να αφήσει εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου.

Η Ενωση έδειξε στην έδρα των «λιονταριών» στην Πορτογαλία πως έχει και τις δυνάμεις αλλά και το ψυχικό σθένος που επιτρέπουν τόσο στον Γιάννη Αρβανίτη όσο και στους παίκτες του να αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη αισιοδοξία τη σημερινή ρεβάνς για τη φάση των «16». Αλλωστε, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 15-9 το περασμένο Σάββατο στη Λισσαβώνα, το δεύτερο 30λεπτο εξελίχθηκε εντελώς διαφορετικά από αυτό που ίσως να περίμεναν και οι ίδιοι οι Πορτογάλοι αφού το έχασαν με 14-12.

«Αργήσαμε να μπούμε στην αγωνιστική ταχύτητα ενός ευρωπαϊκού αγώνα» τόνισε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που αναφέρθηκε και στο πώς περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι: «Θα είναι ένα σφιχτό ματς. Το σκορ μάς δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα».

Οσον αφορά την «ακτινογραφία» της Σπόρτινγκ, ο τεχνικός της ΑΕΚ είπε: "Είναι μια ομάδα αρκετά καλά δουλεμένη, με καλό προπονητή. Εχει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις τις οποίες μάθαμε και καταλάβαμε πώς πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εχει καλή περιφέρεια, ενώ τα εξτρέμ της, αν και δεν δουλεύουν πολύ, σκοράρουν και κάποιες φορές επιταχύνουν την περιφέρεια».

Η Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα της χώρας της δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά -είναι 5η με 41 βαθμούς, με 11 νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες (467-414 τέρματα)-, ενώ μπήκε, όπως και η ΑΕΚ, στη διοργάνωση από τη φάση των «32». Πέρασε στους «16» με μία νίκη και μία ήττα χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων (νίκησε με 26-21 το πρώτο ματς και έχασε το δεύτερο με 30-26) από την Ντόνετσκ, με τα δύο ματς όμως να γίνονται στην Ουκρανία.


sentragoal.gr