ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τέλος το όνειρο....

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που σε άλλη περίπτωση θα είχε κάνει πάρτι κι έμεινε με 0 βαθμούς στην β φάση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Τα κορίτσια ηττήθηκαν στο άδειο Ρέντη, αφού το «παρών» έδωσαν περίπου 20 άτομα (!), από τις «ερυθρόλευκες» με 3-1 σετ και έχασαν κάθε ελπίδα για τίτλο. Αυτό είναι κάτι που απογοητεύει τον κόσμο αν σκεφτούμε ότι η ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά λόγω του φετινού, περίεργου, συστήματος βρέθηκε να χάνει τον τίτλο.

Ωστόσο είναι μια ομάδα που μόλις φέτος «χτίστηκε» και σήκωσε αυτόματα το βάρος να φέρει έναν τίτλο στον σύλλογο, κάτι που λογικά τις έκανε να θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν και μπορούν.O τίτλος για την Ένωση φαίνεται ότι έχει απομακρυνθεί και πλέον όλοι από εδώ και πέρα θα κοιτάξουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τα ματς που ακλουθούν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Το παιχνίδι
 
Με άσχημους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για την ΑΕΚ αφού δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να βρει τα πατήματά της και έδωσε δικαιώματα στον Ολυμπιακό για να πάρει προβάδισμα. Αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου σετ το οποίο πήρε με σχετική ευκολία η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη.

Η συνέχεια ανήκε στις παίκτριες της ΑΕΚ που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμη να ισοφαρίσει και να κόψει τον ... αέρα στις «ερυθρόλευκες». Αυτό το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Από την αρχή είχε το πάνω χέρι και με πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή και στα μπλοκ κατάφερε να γυρίσει το ματς υπέρ της και να δείχνει έτοιμη μετά την ισοφάριση να πάρει και το προβάδισμα. Ενώ παράλληλα είχε το άγχος να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη σε αυτή την φάση της διοργάνωσης.

Έπειτα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με την Ένωση να μην μπορεί να καταφέρει να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και με πολύ καλή επίδοση των Κυριακίδου και Χάνταβα σε συνδυασμό με τα λάθη των «κιτρινόμαυρων» το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το παιχνίδι σχετικά εύκολα μετά από ένα σημείο.

Τα σετ: 25-16, 14-25, 25-23, 25-21


aek365.gr