ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Πόρτα» από Μανόλο.

Πρόταση της Ράσινγκ Σανταντέρ απέρριψε ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αποκαλύπτει η «SportDay». Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μπορεί να έχει απογοητευτεί από ορισμένες καταστάσεις που βλέπει στον «Δικέφαλο», αλλά δεν έχει τάσεις φυγής, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Ο ίδιος ο Χιμένεθ σε ομιλία του προς τους παίκτες είχε πει χαρακτηριστικά: «έμεινα εδώ για να παλέψουμε ως το τέλος» και για αυτό απέρριψε την πρόταση της Σανταντέρ, η οποία πρόσφερε μια σειρά από θετικά για τον Μανόλο στα οποία δύσκολα θα έλεγε όχι. Ο Ισπανός θα είχε την ευκαιρία να δουλέψει στην πατρίδα του, στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, κοντά στα δικά του πρόσωπα και σε μία ομάδα που θα του έδινε εντελώς διαφορετικές συνθήκες εργασίας.


Πριν από λίγο καιρό η Σανταντέρ πέρασε στα χέρια του Ινδού επιχειρηματία Αχσάν Αλί Σιέντ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να «σπρώξει» πολύ χρήμα το καλοκαίρι για την ομάδα. Τελικά ο Μανόλο έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες και η Σανταντέρ αντικατέστησε τον Μιγκέλ Ανχελ Πορτουγάλ με τον Μαρθελίνο Τοράλ, του οποίου το όνομα είχε ακουστεί για την ΑΕΚ όταν η «Ενωση» βρισκόταν σε αναζήτηση του διαδόχου του Μπάγεβιτς.


sport-fm.gr