ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Ένα Κύπελλο θα μας φέρει πιο κοντά»

Πλέκοντας το εγκώμιο των Λυμπερόπουλου και Δέλλα, τονίζοντας παράλληλα ότι η ΑΕΚ πρέπει να συνέλθει αγωνιστικά για να προχωρήσει, ο Χρήστος Κωστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα SCORE τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει ανάγκη από το φετινό Κύπελλο ώστε «να επιστρέψει ο κόσμος ξανά κοντά στην ομάδα». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Κωστής:
 
Πώς νιώθετε που η ΑΕΚ θα σας τιμήσει για την προσφορά σας στον σύλλογο στον αγώνα με τον Άρη;
 
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα αυτό που κάνει η ΑΕΚ, αλλά και για κάθε παλαίμαχο. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στην ΑΕΚ και κάνουν τέτοιες κινήσεις. Αισθάνομαι όμορφα τόσο για το ότι θα βρεθώ κοντά στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και γιατί η ομάδα τιμάει τους ανθρώπους και δεν τους ξεχνά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό πώς σας φάνηκε η ΑΕΚ;
 
«Δεν είδα λεπτομερειακά το ματς αλλά από αυτά που είδα περίμενα καλύτερη την ΑΕΚ. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτή που περιμέναμε, αν και είχε υπέρ της το σκορ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε την πρόκριση αλλά πρέπει σίγουρα να διορθωθούν κάποια πράγματα αγωνιστικά».

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μπορεί να σώσει τη χρονιά;
 
«Εννοείται πως ένα Κύπελλο είναι πολύ σημαντικό διότι είναι ένας τίτλος ακόμα για μία ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Αν κατακτήσουμε ένα τρόπαιο θα υπάρξει ενθουσιασμός τόσο στον κόσμο όσο και στους ίδιους τους παίκτες που θα έχουν μετά μεγαλύτερο κίνητρο και θα πιστέψουν στους εαυτούς τους».

Πιστεύετε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ;
 
«Αυτό είναι μεγάλο ζήτημα για την ΑΕΚ. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται λεφτά, αλλά η ΑΕΚ και παλαιότερα δεν είχε τρομερή οικονομική ευρωστία. Μπορούσε ωστόσο και ήταν ανταγωνιστική. Πρέπει να βρεθούν «λαχεία» όπως γινόταν και παλιά, αλλά και να επενδύσεις σε κάποια νέα παιδιά. Ο κόσμος έχει δείξει πολύ υπομονή και είναι λογικό να εξαντλείται και αυτή».

Κάποιους επιθετικούς που έχετε ξεχωρίσει φέτος είτε από την ΑΕΚ είτε από άλλη ομάδα;
 
«Ο Μιραλάς, ο Σισέ και φυσικά ο Λυμπερόπουλος που τα δίνει όλα για την ΑΕΚ».

Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει για την αγωνιστική αστάθεια της ΑΕΚ;
 
«Υπάρχουν 5-6 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες του. Δεν έχουμε όμως πλουραλισμό. Υπάρχει σίγουρα και η κούραση στη μέση, αλλά φάνηκε στα σημαντικά παιχνίδια και κυρίως στα ντέρμπι ότι είμαστε ανταγωνιστικοί».

Θεωρείτε πώς ο Μπλάνκο πρέπει να μείνει στην ΑΕΚ με κάθε κόστος;
 
«Αυτά τα όρια τα θέτει η διοίκηση και ο προπονητής. Πρέπει ο Μπλάνκο που είναι βέβαια πολύ καλός και φιλότιμος ποδοσφαιριστής να λαμβάνει υπόψη του τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Από τη στιγμή που η Ένωση μένει μακριά από τίτλους οι παίκτες δεν μπορούν να έχουν παράλογες απαιτήσεις».

Πώς σας ακούγετε το το μοντέλο της λαϊκής βάσης στην ΑΕΚ;
 
«Μου φαίνεται θετικό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υλοιποιηθεί. Η διοίκηση πάντως κάνει προσπάθειες. Κακά τα ψέματα. Αλλά όπως είπαμε για πόσο ακόμα θα κάνει υπομονή ο κόσμος χωρίς τίτλο; Θα πρέπει να βρεθούν χρήματα».

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια;
 
«Το γήπεδο είναι πάρα πολύ σημαντικό όπως και οι εγκαταστάσεις που έχει πλέον η ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουν τι ήταν η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα».

Πόσο σημαντική είναι η παρουσία του Λυμπερόπουλου και του Δέλλα στη σημερινή ΑΕΚ;
 
«Όταν ήρθαν το καλοκαίρι κάποιοι ήταν επιφυλακτικοί. Η πορεία έδειξε πόσο σημαντικοί παίκτες είναι για την ΑΕΚ λόγω εμπειρίας. Βοήθησαν στο μέγιστο τους νεαρούς. Μαθαίνουν δίπλα τους. Από τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα μπορείς να πάρεις μόνο θετικά».

Το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας σας;
 
«Η ισοφάριση το 1995 με τον Ολυμπιακό»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της Ένωσης;
 
«Αποτελεί τον 12ο παίκτη της ομάδας και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΑΕΚ»!


aek365.gr