ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μπακαούκας: Γράψαμε ιστορία!

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αμέσως μετά τη νίκη που πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επί της Κυπελλούχο Ευρώπης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας μιλάει για τα συναισθήματά του και τους στόχους της ομάδας. Ο εξτρέμ της Ένωσης που πέτυχε 13 γκολ και ήταν για ακόμα μια φορά εξαιρετικός σκοράροντας ακατάπαυστα δηλώνει επίσης πως η ΑΕΚ στοχεύει σε πρωτάθλημα και Κυπέλλο, ενω ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του.

'' Πριν από το παιχνίδι στην Πορτογαλία είχαμε πει με τα παιδιά πως αν κερδίσουμε θα είναι κάτι σημαντικό και γράφουμε ιστορία. Μετά την ήττα όπου η διαφορά ήταν μικρή και είδαμε ότι με λίγη προσοχή θα μπορέσουμε με την βοήθεια του κόσμου μας να ανατρέψουμε την κατάσταση πάλι είπαμε πως αν νικήσουμε και προκριθούμε γράφουμε ιστορία γράφουμε ιστορία, αν πάλι δεν γίνει δεν χάσαμε και τίποτα. Τώρα λοιπόν καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό και έχουμε γενικά όλα αυτά που έχουμε καταφέρει είναι σημαντικά μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που έχει ιδρυθεί το σωματείο.

Τώρα και προχωράμε για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Θέλουμε να πουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας και χρόνο με τον χρόνο καταλαβαίνει ότι δίνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρούμε την ΑΕΚ σε υψηλό επίπεδο. Τους ευχαριστούμε λοιπόν και του αφιερώνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Ενώ ξέρουμε πως ακόμα και να χάναμε σήμερα πάλια χαρούμενος θα ήταν γιατί ξέρει και βλέπει ότι προσπαθούμε''.

Τέλος αναφέρθηκε και στο επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στο οποίο επιθυμούν μόνο τη νίκη. ''Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, αλλά τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι που είναι για το πρωτάθλημα την Τετάρτη ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Θέλουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Και περιμένουμε να γυρίσουν και οι τραυματίες (Τσαούσης, Τούτσης) για να παλέψουμε όλοι μαζί και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι ώστε να σταθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται''

aek365.gr