ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Προς εξομάλυνση με το ΟΑΚΑ,

Κοντά στο ένα εκατ. ευρώ οφείλει η ΑΕΚ στη διοικούσα αρχή του ΟΑΚΑ τα περισσότερα από παλαιότερες χρήσεις. Ο Σταύρος Αδαμίδης δεσμεύτηκε σήμερα στον γ.γ.Α Πάνο Μπιτσαξή ότι θα καταβληθούν άμεσα 200.000 ευρώ και αιτήθηκε ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους το οποίος προκλήθηκε από χρήσεις προηγούμενων διοικήσεων.

Η κόντρα της ΑΕΚ με το ΟΑΚΑ έφτασε στο γραφείο του γ.γ.Α. όταν η διοικούσα αρχή του Ολυμπιακού Σταδίου απέστειλε έγγραφο στον Μπιτσαξή ζητώντας την ανάκληση της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στη Σούπερ Λίγκα λόγω χρεών.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης επισκέφτηκε σήμερα τον γ.γ.Α. ζητώντας του να παρέμβει ώστε να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση του χρέους, το μεγαλύτερο μέρος του οποίοι προέρχεται σύμφωνα με την ΠΑΕ από παλαιότερες χρήσεις.

Παράλληλα ζήτησε από τον Μπιτσαξή να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του ενοικίου που καταβάλει η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και των ποσοστών από εισιτήρια και διαφημίσεις.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα και την γενικευμένη κρίση δεν είναι δυνατόν οι διοικούντες το Ολυμπιακό Στάδιο να μην βάζουν νερό στο κρασί τους και να μη δέχονται διαπραγμάτευση χρεών και μείωση ενοικίου.

Αν δεν υπάρξει ηπιότερη στάση από το ΟΑΚΑ ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, η ΑΕΚ θα μετακομίσει την ερχόμενη σεζόν στη Ριζούπολη.

Τι δήλωσε ο Αδαμίδης

"Είχαμε μία γόνιμη συζήτηση με τον Μπιτσαξή και συμφωνήσαμε να διακανονιστούν οι οφειλές της προηγούμενης διοίκησης και όχι της δικής μας. Όσον αφορά τα διαφυγόντα κέρδη από το ευρωπαϊκό ματς με τη Νταντί είμαστε σε συζήτηση με το νομικό επιτελείο για το αν θα προχωρήσουμε σε αγωγή ή σε ασφαλιστικά μέτρα. Σκεφτόμαστε τη Ριζούπολη, αλλά πρέπει πρώτα να εξαντλήσουμε τα περιθώρια του ΟΑΚΑ", δήλωσε εξερχόμενος από το γραφείο του γ.γ.Α. ο Σταύρος Αδαμίδης.


sport24.gr