ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Ενδιαφέρον για Ακαμπουέζε.

Η προσπάθεια για την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Το τμήμα σκάουτινγκ έχει ξεχωρίσει στόχους και ψάχνει κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις εξελίξιμων παικτών, που θα μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος (οι περισσότεροι ως ελεύθεροι) το προσεχές διάστημα.


Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Μπέντλεϊ Ακαμπουέζε. Πρόκειται για τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό -αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης- της Οντ Γκρένλαντ. Το συμβόλαιό του με τους Νορβηγούς ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ακαμπουέζε δεν έχει δεχθεί τις προτάσεις για ανανέωση, ενώ την ίδια στιγμή έχει δεχθεί κρούση και από την Μπραν.

Βλέπετε, βάσει στατιστικών και μόνο, η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη. Ο Ακαμπουέζε είναι ήδη διεθνής με την εθνική Ανδρών της Νιγηρίας, ενώ μετρά παράλληλα τέσσερις γεμάτες σεζόν με την Οντ Γκρένλαντ έχοντας απολογισμό 95 αγώνων με 27 γκολ. Κατά αξιόπιστες πηγές, η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Νιγηριανού και τον Γενάρη, όταν τέθηκε ζήτημα απόκτησης ακραίου επιθετικού, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε. Το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, τα δεδομένα μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικά.


sentragoal.gr