ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη και… φύγαμε για Φάιναλ Φορ!

Ένα παιχνίδι που ξυπνάει μνήμες από το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου της περασμένης σεζόν που δεν έγινε ποτέ στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί αύριο στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την Β φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και επιθυμεί τη νίκη για να πάρει την πρόκριση και τη... ρεβάνς για τις δύο ήττες που γνώρισε από την συγκεκριμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δώσει όρκο νίκης και είναι ψυχωμένοι για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης.
 
Το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων των φίλων του αθλήματος να υπενθυμίσουμε ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας που ισχύει από την αρχή της χρονιάς για τα επεισόδια της Λαμίας. Αυτό είναι κάτι που οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση αφού η δύναμη των οπαδών είναι κάτι που θα έδινε πολύτιμη βοήθεια όπως επίσης κι ένα αβαντάζ όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση. Όπως και να έχει η ΑΕΚ είναι το φαβορί και αυτό θα φροντίσει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.
 
Ο Γιάννης Αρβανίτης πέραν των γνωστών αγωνιστικών προβλημάτων των Τσαούση και Τούτση οι οποίοι ακόμα έχουν δρόμο για να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης δεν έχει κάποιο άλλο πονοκέφαλο και είναι έτοιμος να δει την ομάδα του να παίρνει μια σημαντική νίκη που θα δώσει άλλον αέρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ΑΕΚ για την συνέχεια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

aek365.gr