ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΕΟΒΑΝΙ ΣΤΟ www.aek365.gr

Την κίνηση της ΑΕΚ περιμένει ο Ζεοβάνι. Ο Βραζιλιάνος άσος της Χαλ, μίλησε στο aek365.gr για το ενδιαφέρον της Ένωσης και τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Σκοπός μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά προφανώς όχι σε δεύτερη κατηγορία. Πέρασα καλά στη Χαλ, συνδέθηκα με τον κόσμο, αλλά δεν θα ήθελα να αγωνίζομαι στην Τσάμπιονσιπ. Μετά τον υποβιβασμό της Χαλ στη δεύτερη κατηγορία ο εκπρόσωπός μου κάνει συζητήσεις με άλλους συλλόγους» τόνισε ο Ζεοβάνι και συνέχισε: «Γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να με αποκτήσει. Ξέρω ότι τη φανέλα της έχει φορέσει ο Ριβάλντο, τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα το 2001. Θα με ενδιέφερε ιδιαιτέρως το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Ελλάδα και να παίξω στην ΑΕΚ. Με τιμάει το ενδιαφέρον της. Πιστεύω ότι περισσότερο εξαρτάται από την ίδια την ΑΕΚ αν θα με αποκτήσει ή όχι. Ο μάνατζέρ μου με ενημέρωσε ότι περιμένουμε την επίσημη πρόταση».
Ο Ζεοβάνι μίλησε και για τον κόσμο της ΑΕΚ και την ατμόσφαιρα που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα: «Ξέρω για τις ιδανικές συνθήκες στις κερκίδες που δημιουργούν για τους ποδοσφαιριστές του; οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων. Και στην πατρίδα μου και στην Αγγλία και στην Ισπανία, αλλά και στην Πορτογαλία όταν αγωνιζόμουν στην Μπενφίκα ήξερα καλά για την ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι Έλληνες οπαδοί. Είναι όμορφο να έχεις στην ομάδα σου τέτοιους οπαδούς».
Τέλος αναφέρθηκε και στο Μουντιάλ: «Περιμένω με αγωνία να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Για μένα πάντα, σε κάθε παγκόσμιο κύπελλο το φαβορί είναι η Βραζιλία. Θα υποστηρίζω με θέρμη την «σελεσάο» και θα πανηγυρίζω σε κάθε γκολ. Υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες όπως η Ισπανία, η Αγγλία και η Ολλανδία, αλλά έχω πίστη στην εθνική της χώρας μου».
Όσο για την Εθνική ομάδα της χώρας μας δήλωσε: «Δεν γνωρίζω πολλά για την εθνική Ελλάδας, αλλά ξέρω ότι το 2004 έκανε μια απίστευτη έκπληξη κατακτώντας το ευρωπαϊκό. Εχει έμπειρο και καλό προπονητή, ορισμένους καλούς παίκτες που έχουν παίξει και στην Αγγλία, όπως Σαμαράς και γιατί όχι; Μακάρι να αποκλείσει την Αργεντινή»!

Αρθρο του Δημήτρη Ανδρικόπουλου στο aek365.gr