ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

«Είμαι καλά στην ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος από την περιπέτειά του στην Ελλάδα με την φανέλα της ΑΕΚ, δήλωσε ο Κάρλος Αραούχο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον της Γοδόι Κρουζ.

-Υπέγραψες συμβόλαιο με την ΑΕΚ και η οικονομία της χώρας είναι στο χείλος του γκρεμού...

«Είμαι άτυχος, δεν μπορώ να το πιστέψω».

-Βλέπεις να ανησυχεί ο απλός κόσμος στην Ελλάδα;

«Αναμφίβολα ναι. Δεν έχουν συνηθίσει σε μία οικονομική κατάσταση σαν την τωρινή. Στην κουλτούρα του Έλληνα είναι να ξοδεύει. Ελπίζω να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα για το καλό όλων».

-Προσαρμόστηκες γρήγορα στο ποδόσφαιρο της χώρας;

«Δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα, από τη στιγμή που υπάρχουν στην ομάδα Αργεντινή, Βραζιλιάνοι και Ισπανοί. Στα αποδυτήρια μιλάμε ισπανικά περισσότερο από κάθε άλλη γλώσσα. Αυτό βοηθά πολύ. Παράλληλα το φαγητό και η κουλτούρα είναι αντίστοιχα με της Αργεντινής».

-Είσαι σταθερός στην απόδοσή σου;

«Πάντα θέλεις να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε παιχνίδι, για τον επιπρόσθετο λόγο πως μπορεί να παρουσιαστεί μία ευκαιρία από το ισπανικό πρωτάθλημα ή κάποιο άλλο. Πάντα δουλεύεις για να εξελίσσεσαι και να έχεις κι άλλες ευκαιρίες».

-Υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γοδόι Κρουζ;

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα αυτή, αλλά πράγματι υπήρξε επαφή με τον μάνατζέρ μου. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει τίποτα. Επίσης είχε γίνει λόγος για την Κολόν και την Ουρακάν, όμως είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα κι έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Ονειρεύομαι να αγωνιστώ με την ΑΕΚ στο Europa League. Αρχίσαμε το πρωτάθλημα με σκαμπανεβάσματα, αλλά βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο γύρο και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό σε μια διοργάνωση όπως η Ευρώπη».

-Έχεις μιλήσει με τον Άνχελ Κάπα;

«Ναι, πολύ. Είναι εξαιρετικός σαν προπονητής και άνθρωπος».

-Άρα υπάρχει πιθανότητα να πας στη Ρίβερ Πλέιτ;

«Δε νομίζω. Ο Πάουλο Φεράρι είναι κομβικός στα πλάνα του Κάπα».

gazzetta.gr