ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ένας χρόνος χωρίς τον Στέλιο.

Του Δημητρη Κουμουρτζή

Την Πέμπτη συμπληρώνεται ένας χρόνος, από την ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο Στέλιος Σκευοφύλαξ. Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου βετεράνων και από τις ιστορικότερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες στην ιστορία της ΑΕΚ, θα μνημονευτεί αύριο από συγγενείς και φίλους με ένα πρωτότυπο, αλλά ουσιαστικό τρόπο.

Η σύντροφός του Ελλάδα, επέλεξε αυτή η «πνευματική σύναξη» για τον ένα χρόνο από την «φυγή» του Στέλιου, να μη γίνει όπως συνηθίζεται σε Ιερό Ναό, αλλά σ ένα «ιερό» για τον Στέλιο-και την ίδια- χώρο. Στο κέντρο παιδιών με νοητική στέρηση «Εργαστήρι» που βρίσκεται στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Σ αυτό τον χώρο τόσο ο Στέλιος όσο και η σύντροφος της ζωής τους, αφιέρωσαν τα τελευταία χρόνια πολλές ώρες, προσφέροντας απλόχερα τη στοργή τους στα παιδιά που ήταν τρόφιμοι του. Και από την Ελλάδα, στη μια το μεσημέρι αύριο, θα προσφερθεί γεύμα σε όσους βρεθούν στο «Εργαστήρι» δίπλα στα παιδιά, που δεν πρόκειται να ξεχάσουν, τον Στέλιος -αλλά και την Ελλάδα- που τους είχαν προσφέρει πολλά πράγματα. Και όχι μόνο υλική υποστήριξη, αλλά πάνω απ όλα ηθική.

aek365.gr