ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Aναβολή μέσω... Καβάλας ο Μάκης.

Η... σύμπτωση που επέτρεψε στον Ψωμιάδη και τα ξαδέλφια του να πάνε άλλο ένα χρόνο πίσω το δικαστήριο τους με την ΑΕΚ.

Αναβολή λόγω απεργίας των δικηγόρων της Καβάλας πήρε η εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας της υπόθεσης που αφορά υπεξαίρεση 6,5 δισ. δρχ από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ το 2002. Η δίκη θα γίνει τον Ιούνιο του 2011. Βέβαια οι δικηγόροι της Αθήνας δεν είχαν καμία απεργία αλλά ο Μάκης είχε εμπιστευτεί για την υπόθεση δικηγόρο Καβάλας όπως είχε δικαίωμα να κάνει για την υπεράσπισή του όπως αποκαλύπτει το site soccerplus.gr.

Η απεργία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας εξαγγέλθηκε στις 8 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διορισμός των δικηγόρων έγινε κατά... σύμπτωση λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα.
Συγκατηγορούμενοι του κ. Ψωμιάδη είναι δύο συγγενείς του με το όνομα Χαρίλαος Ψωμιάδης καθώς και ένας εργολάβος. Τα χρήματα που κατά την κατηγορία υπεξαιρέθηκαν φέρονται να προήλθαν από τηλεοπτικά δικαιώματα και πριμ από τους αγώνες της ΑΕΚ , στο Champions League.

H υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα του ΣΔΟΕ κατόπιν εντολής του τότε υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Φλωρίδη. Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ ο εργολάβος προεισέπραξε από την ΑΕΚ 13.300.000 ευρώ για την κατασκευή αθλητικού κέντρου στους Θρακομακεδόνες. Όμως, οι εργασίες δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Σύμφωνα μάλιστα με το πόρισμα, τα χρήματα είχαν καταβληθεί πριν την αγορά του οικοπέδου και είχαν εκδοθεί από τον εργολάβο τρία εικονικά τιμολόγια .

Τον Σεπτέμβριο του 2002, ο Χ.Ψωμιάδης φέρεται να ενημέρωσε τον εργολάβο ότι η αγορά του οικοπέδου δεν θα πραγματοποιηθεί και του ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα. Ο φερόμενος ως εργολάβος, επαγγελματίας... σταυλίτης, επέστρεψε τα χρήματα και ο Χ.Ψωμιάδης του έδωσε δύο από τα τρία τιμολόγια που είχαν εκδοθεί. Ωστόσο από την έρευνα του ΣΔΟΕ προέκυψε ότι το χρηματικό ποσό δεν επεστράφη στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

aek365.gr