ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η συνάντηση του Μπάγεβιτς με τον Αδαμίδη!

Σχεδόν δύο ώρες κράτησε η συνάντηση Αδαμίδη, Μπάγεβιτς, Γκρέταρσον και Δημητριάδη στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε αυτή ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (ο οποίος επέστρεψε μετά από 15 μέρες διαμονής στη Σερβία) ζήτησε να ενημερωθεί για τα μεταγραφικά ζητήματα και τις εξελίξεις αυτών.
Συγκεκριμένα:

* Ο Μπάγεβιτς ζήτησε από τον Αδαμίδη να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις και το ρόστερ (ή τουλάχιστον το 90%) μέχρι τις 6 Ιουλίου όταν η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπως είναι λογικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν θέλει να επαναληφθεί το περσινό φαινόμενο όπου με άλλη ομάδα δούλεψε τον Ιούλιο και με άλλη τον Αύγουστο.

* Ο Αδαμίδης ενημέρωσε τον Μπάγεβιτς πως τα πράγματα είναι στάσιμα αναφορικά με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, όπως ο Σκόκο, ο Τζιμπούρ, ο Μπλάνκο ή τις αποδεσμεύσεις όπως αυτές του Γκερέιρο και του Μαϊστόροβιτς, το θέμα του οποίου έχει “παγώσει” την ανακοίνωση της μεταγραφής του Τραϊανού Δέλλα.

* Με απλά λόγια, το θέμα πάει αλυσίδα, αφού από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των πωλήσεων δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα των μεταγραφών, κάτι που τόνισε ο Αδαμίδης στον Μπάγεβιτς, όπως του τόνισε, επίσης, πως εντείνει τις προσπάθειες να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα.

contra.gr