ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αγώνας δρόμου για Καραμανλή.

Με αθλητή των δρόμων ταχύτητας μοιάζει τις τελευταίες ημέρες ο Μπάμπης Καραμανλής. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν έχει αποφασίσει, βέβαια, ακόμα το αν θα παραμείνει τελικά στο τιμόνι της Ενωσης, αλλά από την άλλη επειδή τα προβλήματα συσσωρεύονται και ο χρόνος πιέζει για να δοθούν κάποιες λύσεις σε θέματα που καίνε, τρέχει με χίλια προκειμένου να διευθετήσει κάποιες πολύ σημαντικές εκκρεμότητες.

Κατ' αρχάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει ανθρώπους που θα στελεχώσουν τη διοίκηση. Ηδη προσέγγισε το πρώην μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ, Παντελή Γαμπιεράκη. Οι δύο άνδρες δείχνουν να έβαλαν στην άκρη τις διαφορές που είχαν στο παρελθόν και η υπόθεση της επιστροφής του Γαμπιεράκη στην ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Ο Καραμανλής έχει επαφές και με άλλα παλιά μέλη του «κιτρινόμαυρου» διοικητικού συμβουλίου, αλλά και νέα πρόσωπα τα οποία προσπαθεί να πείσει να σταθούν στο πλευρό του συλλόγου.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ προσπαθεί να λύσει και το θέμα των οφειλών της ομάδας προς τους ξένους παίκτες της (Φράνσις, Μακ, Γκριν). Ο Καραμανλής είχε μια πρώτη συνάντηση με την πλευρά των Αμερικανών και το θέμα δείχνει να μπήκε σε μια σειρά.

Ο Μπάμπης Καραμανλής έχει ξεκινήσει και τις επαφές με τη NOVA για το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους Περικλή Δορκοφίκη και Μάκη Νικολαΐδη, προκειμένου να φανεί αν οι δύο παίκτες θέλουν να μείνουν στην Ενωση, αλλά με μειωμένες αποδοχές, ενώ συνάντηση θα γίνει και με τον Μηνά Γκέκο για να φανεί αν τελικά θα παραμείνει στον πάγκο της Ενωσης.

sentragoal.gr