ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καθυστερεί το προπονητικό.

Πρόβλημα προέκυψε με το κεντρικό κτίριο στο νέο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Έτοιμη εναλλακτική λύση έχουν στην ΠΑΕ για να μην καθυστερήσει η μετακόμιση της ομάδας. 

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες, οι εργασίες στο νέο προπονητικό κέντρο των Σπάτων συνεχίζονται πυρετωδώς και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να είναι έτοιμα και τα δύο πρώτα γήπεδα. Με την ηλεκτροδότηση και τις κολόνες να είναι έτοιμα για τα δύο γήπεδα, απομένει η σταδιακή ολοκλήρωση του χλοοτάπητα.

Το πρόβλημα όμως που προέκυψε είναι όσον αφορά το κεντρικό κτίριο και τα αποδυτήρια της ομάδας. Συγκεκριμένα λόγω της μετακόμισης των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα, το τελικό σχέδιο όσον αφορά τους χώρους του κτιρίου, άλλαξε προκειμένου να υπάρξουν οι κατάλληλες ανέσεις για τους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση του, ίσως και μέχρι τον Οκτώβριο!

Αρχικά αυτό σημαίνει πως όσο καθυστερήσει η παράδοση του κτιρίου, τόσο η ομάδα θα συνεχίσει να προπονείται στους Θρακομακεδόνες, αλλά στην ΠΑΕ έχουν εναλλακτικό πλάνο προκειμένου να μην μείνει... λεπτό παραπάνω η ομάδα στο "βούρκο" με τη σύμφωνη γνώμη του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ποιά είναι η λύση; Η συμφωνία με το ξενοδοχείο Holiday Inn που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο προπονητικό. Εκεί θα είναι τα αποδυτήρια των παικτών για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο στα Σπάτα. Έτσι και η σεζόν θα ξεκινήσει ιδανικά για τους παίκτες καθώς θα προπονούνται πλέον σε κανονικό γήπεδο, αλλά και τα έργα θα γίνουν στο χρόνο που πρέπει χωρίς να υπάρχουν βιασύνες και πρόχειρες εργασίες.
 
sport 24.gr