ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανησυχία... διαρκείας.

Σε χαμηλά επίπεδα κινείται στην ΑΕΚ η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς μόλις 1.200 είναι οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων που ανανέωσαν την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει το μεγάλο όνομα στις μεταγραφές για να δραστηριοποιηθεί...

Οι μέρες κυλούν στο στρατόπεδο της Ένωσης χωρίς να υπάρχει καμία εξέλιξη στα ζητήματα που εδώ και μέρες έχουν «ανοίξει». Τόσο για τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα της ομάδας, όσο και για εκείνους που ετοιμάζονται να περάσουν την πόρτα της εξόδου. Και μπορεί, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τα μεταγραφικά, οι «κιτρινόμαυροι» να μην ανησυχούν αφού οι οιωνοί είναι ιδιαίτερα καλοί, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Σίγουρα η οικονομική κρίση έχει αλλάξει τα δεδομένα, σίγουρα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που πάντα βρίσκονταν στο πλευρό της ομάδας, περιμένουν το μεγάλο όνομα για να... ενεργοποιηθούν, όμως το ποσοστό της τάξης του 93% στη μείωση που υπάρχει σε σχέση με την περσινή περίοδο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Μόλις 1.200 είναι μέχρι στιγμής οι κάτοχοι των περσινών εισιτηρίων διαρκείας που ανανέωσαν την παρουσία τους στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κάτι που σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει ένα παραπάνω κίνητρο και η διοίκηση να «κλείσει» το μεγάλο όνομα, ώστε να μπουν όλα σε μια σειρά.

Το μεγάλο όνομα για την Ένωση τη δεδομένη στιγμή είναι ο Πάμπα Μπούμπα Ντιόπ, τον οποίο θεωρούν ως την ιδανική περίπτωση, ακόμη κι αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται με γοργούς ή τουλάχιστον φυσιολογικούς ρυθμούς. Η Πόρτσμουθ δεν έχει κάνει ακόμη κίνηση να αφήσει ελεύθερο τον Σενεγαλέζο άσο, στην ΑΕΚ όμως πιστεύουν ότι έχουν ακόμη τα χρονικά περιθώρια για να πιέσουν ακόμη περισσότερο για την απόκτησή του. Εξάλλου, η πρόταση της ελληνικής ομάδας ήταν η μόνη σοβαρή προς τον αγγλικό σύλλογο, για τον οποίο πιστεύουν ότι θα καταφέρουν τελικά να κάμψουν τις όποιες αντιστάσεις υπάρχουν.

gazzetta.gr