ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Ανδρονίκου: Η ΑΕΚ τα βρήκε με τον Ντιόπ!

Ο διευθυντής της Πόρτσμουθ μίλησε αποκλειστικά στο aek365.gr και αποκάλυψε ότι οι μάνατζερ του Ντιόπ ζήτησαν την ελευθέρας του παίκτη για να πάει στην ΑΕΚ-Διαβάστε τι ζητούν οι Άγγλοι.


Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ντιόπ είναι πλέον δεδομένη. Αυτό μας αποκάλυψε ο διευθυντής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου με αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στο aek365.gr.

«Πράγματι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου εκπρόσωποι του Πάπα και μου εξέφρασαν την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά τους έδωσα την ίδια απάντηση που δίνω και σε εσάς» δήλωσε ο Ανδρονικου που τόνισε πως η Πόρτσμουθ θέλει χρήματα για τον παίκτη:

«Αυτή τη στιγμή έχουμε κοστολογήσει την ελευθέρας του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στο ποσό τους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, με ένα ποσό μεταξύ 500 - 700 χιλιάδων είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε. Αν η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει αυτό το ποσό για να αποκτήσει τον παίκτη, τότε πιθανότατα ο Πάπα θα γίνει παίκτης της ελληνικής ομάδας».

Αναφορικά τώρα με το πως η ΑΕΚ θα πάρει τον παίκτη χωρίς να πληρώσει την Πόρτσμουθ ο Ανδρονίκου τόνισε: «Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε στην ΑΕΚ τον παίκτη δωρεάν, μόνο εάν αποσυρθούν οι προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον Πάπα. Δεν θέλουμε να δώσουμε όμως τον παίκτη μας χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Είναι περιουσιακό μας στοιχείο και δεν επιθυμούμε να φύγει τσάμπα με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας για ένα ακόμη χρόνο».

aek365.gr