ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αδαμίδης:"Αυξημένες απαιτήσεις από όλους"

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για την ΑΕΚ, καθώς σήμερα (28/6) έγινε η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση της ομάδας. Νέα πρόσωπα οι Ματετζίδης, Αργυρίου, Έντερ και ο "παλιός" Νίκος Λυμπερόπουλος που δήλωσε: "Πιστεύω στον τίτλο". Μπάγεβιτς: "Να αλλάξουμε μυαλά". Κακές συνήθειες από πέρυσι με αργοπορία Λεονάρντο και συνθήματα κατά Μπάγεβιτς και διοίκησης.

Ξεκίνησε την Δευτέρα το πρωί (στις 8) η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με αρκετές απουσίες, αφού Τζιμπούρ, Σκόκο, Μαϊστόροβιτς δεν έδωσαν το "παρών" για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ενώ την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκαναν και οι Λυμπερόπουλος Αργυρίου, Ματετζίδης και Έντερ.

Λύμπε: "Πιστεύω στον τίτλο"

Λίγο πριν την είσοδο του στους Θρακομακεδόνες, ο "παλιός" αρχηγός της νέας ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε για την επιστροφή του στην Ένωση και τους στόχους της ομάδας τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, τονίζοντας πως πιστεύει στον τίτλο.

"Αν δεν πίστευα στον τίτλο δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου. Αν είμαστε ενωμένοι, τότε μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου ψυχική και σωματική υγεία. Θέλω να ξεχάσουμε το παρελθόν και να είμαστε αισιόδοξοι. Αυτό μετέφερα και στους συμπαίκτες μου αν θέλουμε να πετύχουμε. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πιστεύω ότι με ποιοτικές προσθήκες θα κάνουμε μία καλή χρονιά".

Μπάγεβιτς: "Ίδιοι στόχοι, άλλα μυαλά"

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά και επίσημα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη σεζόν που μας έρχεται και έστειλε το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

"Πιστεύω ότι η ΑΕΚ πρέπει να έχει μια τελείως διαφορετική χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι αυτοί που υπάρχουν κάθε χρονιά. Και στην προετοιμασία, η οποία ξεκινά σήμερα και στη συνέχεια πρέπει να είμαστε όλοι αυτοί που πρέπει. Η φανέλα είναι βαριά. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Ο καθένας να δίνει περισσότερα".

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο τεχνικός της ομάδας τόνισε: "Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Να προχωρήσουμε χωρίς βιασύνη και τέλος Αυγούστου θα δούμε τι είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε".

Τέλος, ο Σερβοέλληνας προπονητής αναφέρθηκε στο όπλο της φετινής ομάδας αλλά και το υλικό μέχρι στιγμής: "Το όπλο θα μπορώ να σας το πω μετά από ένα διάστημα. Αυτό που θέλω εγώ είναι όλοι μαζί να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Έχουνε ταλέντο και νομίζω ότι μπορούν να βοηθήσουν. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι παλιός και θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα".

Αδαμίδης: "Εβδομάδα εξελίξεων"

Το παρών στην πρώτη της σεζόν, έδωσε ο πρόεδρος του δικεφάλου, Σταύρος Αδαμίδης, και στις πρώτες του, δηλώσεις του τόνισε πως φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά, ενώ αποκάλυψε πως η εβδομάδα που διανύουμε θα έχει εξελίξεις!

"Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες για τη νέα χρονιά και αυτό που θέλουμε είναι πολλή δουλειά, αφοσίωση και οικογενειακό κλίμα", τόνισε αρχικά ο νέος πρόεδρος και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα στα μεταγραφικά: "Νομίζω ότι θα έχουμε".

Λίγο νωρίτερα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απηύθυνε λόγο προς τους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους: "Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοιχτή για σας. Θέλω να ακούτε τον προπονητή σας και τον Δημητριάδη. Όσο για τους στόχους της ΑΕΚ αυτούς τους ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας τους πω εγώ. Να έχετε μία καλή χρονιά".

Αξίζει να σημειωθεί, πως μαζί με τον κ. Αδαμίδη, το παρών έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Άρναρ Γκρέταρσον.
sport24.gr