ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Ο Σκόκο φεύγει για Δύση ή Ανατολή !

Το «δεδομένο» της υπόθεσης είναι πως για την ΑΕΚ ο Σκόκο θεωρείται ήδη παρελθόν. Είτε προς την πλευρά της Δύσης (Χετάφε) είτε προς της Ανατολής (Ανζχί), ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από την Ενωση και θα γεμίσει χρήματα το ταμείο της ομάδας.
Το θέμα είναι ποια πρόταση θα προκρίνει η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» και βέβαια ποια θα προτιμήσει ο «υδραυλικός» για να συνεχίσει την καριέρα του. Την Ισπανία και τις προοπτικές του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ή τα πολυεκατομμύρια των Ρώσων που είναι έτοιμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα για να τον αποκτήσουν;

Οποια κι αν είναι η τελική επιλογή, πάντως, στην ΑΕΚ θεωρούν βέβαιο πως μπορούν να φτάσουν τελικά σε ποσό που θα αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ελπίζουν πως θα ξεμπλοκάρουν και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που έχουν ανοιχτές και θα μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να προχωρήσουν στο σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν. Γι' αυτό το λόγο στην Ενωση απέρριψαν την προοπτική παραχώρησης έμψυχων ανταλλαγμάτων που πρόσφερε η Χετάφε και ζητά ρευστό. Και φαντάζει απόλυτα λογικό να βλέπει με ιδιαίτερη θέρμη την πρόταση της Ανζχί, η οποία δίνει 3,2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ!

Πολλά τα λεφτά

Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα παραχώρησης του Σκόκο η ΑΕΚ κοίταξε προς την πλευρά της Ρωσίας (μία από τις τελευταίες αγορές που δίνει πολλά λεφτά). Μολονότι η υπόθεση δουλεύεται πάνω από ένα μήνα, πριν από δύο μέρες οι υπεύθυνοι της Ενωσης ενημερώθηκαν πως η Ανζχί είναι διατεθειμένη να προσφέρει 3,2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αργεντινού, ενώ παράλληλα είναι έτοιμη να «χρυσώσει» και τον παίκτη για να επιλέξει τη Ρωσία ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Στην ΑΕΚ αποδέχτηκαν άμεσα την προσφορά, αλλά θα πρέπει να συναινέσει και ο Σκόκο για να γίνει η μεταγραφή.

Η Ανζχί είναι νεοφώτιστη στη Πρέμιερ Λιγκ του ρωσικού πρωταθλήματος. Πρόκειται για ομάδα που μετρά ελάχιστα χρόνια ζωής, καθώς ιδρύθηκε μόλις το 1991. Ωστόσο, ο πρόεδρός της, Σουλτάν Μαγκομέντοφ, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει πολλά χρήματα για να βάλει «σφήνα» την ομάδα του στους μεγάλους του ρωσικού ποδοσφαίρου. Η Ανζχί Μαχατσκάλα, όπως είναι ο πλήρες τίτλος της, εδρεύει στο Νταγκεστάν, μια πόλη 465.000 κατοίκων. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μόσχας, σε απόσταση περίπου 2.000 χιλιομέτρων και είναι στα παράλια της Κασπίας Θάλασσας.

Προπονητής των Ρώσων, μάλιστα, είναι ένας παλιός γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ομάρ Τετράτζε (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και καημός του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ στις αρχές της δεκαετίας του '90). Κατά την πρώτη σεζόν της στη μεγάλη κατηγορία η Ανζχί βρίσκεται μετά από 11 αγωνιστικές στη 12η θέση με 10 πόντους (χρωστά και ένα παιχνίδι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ζενίτ, που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου). Στο ρόστερ της υπάρχει μόνο ένας Λατίνος, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γουίλιαμ που αποκτήθηκε από την πορτογαλική Πάσος Φερέιρα, τον οποίο απέκτησε πριν από λίγες ημέρες. Από τις ίδιες αγορές ενδιαφέρον φέρεται πως έχει επιδείξει έως τώρα και η Ντιναμό Μόσχας, αλλά και δύο σύλλογοι από την Ουκρανία.

Χετάφε θέλει ο Αργεντινός

Από την άλλη, υπάρχει η Χετάφε και η πρόκληση της συμμετοχής στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Κίνηση που φέρεται πως προωθεί η πλευρά των εκπροσώπων του Αργεντινού, η οποία επιθυμεί για τον πελάτη της ένα προβεβλημένο πρωτάθλημα. Το θέμα βέβαια είναι αν οι Ισπανοί μπορούν να φτάσουν στο ύψος της προσφοράς που κατέθεσαν οι Ρώσοι. Η απόσταση είναι σημαντική, δεδομένου πως η αρχική πρόταση αφορούσε 1,5 εκατ. ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές. «Κιτρινόμαυρες» πηγές, πάντως, υποστήριζαν πως εν τέλει δεν θα υπάρχει σημαντική διαφορά στην προσέγγιση των δύο συλλόγων για την ΑΕΚ και θα μετρήσει σημαντικά και το θέμα του Σκόκο.

Αν και στην κατάσταση που βρίσκονται οι «κιτρινόμαυροι», ακόμα και 200.000 ευρώ μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο παίκτης είναι εύλογο πως θα προτιμά τη Χετάφε, αλλά ο πρώτος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ κι αυτό δεν αλλάζει.

sentragoal.gr