ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πιθανή η αποχώρηση του Καραμανλή.

Ο Μπάμπης Καραμανλής (φωτό) συνεχίζει να ακροβατεί ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν θέλει να αποχωρήσει από τη μεγάλη του αγάπη, την Ενωση, αλλά από την άλλη θεωρεί ότι δεν μπορεί πλέον μόνος του να σηκώσει τα τεράστια οικονομικά βάρη του συλλόγου και έτσι το ενδεχόμενο να πει «αντίο» στους «κιτρινόμαυρους» δείχνει να συγκεντρώνει πλέον πιο πολλές πιθανότητες από το να μείνει στη θέση του.
Αν τελικά ο Καραμανλής αποχωρήσει και παραδώσει τα κλειδιά πίσω στον Γιάννη Φιλίππου, τότε είναι βέβαιο ότι η μοναδική λύση που θα υπάρχει θα είναι ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, ο οποίος έχει ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο να αναλάβει τον σύλλογο, αλλά ο ιδιοκτήτης της Ενωσης του ζήτησε εγγυήσεις και το θέμα κόλλησε εκεί.

Ο νυν πρόεδρος της ΑΕΚ, πάντως, συνεχίζει να τακτοποιεί κάποιες από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Χθες είχε συνάντηση με την εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα για τη χρήση του Ελληνικού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκταθεί το συμβόλαιο (λήγει του χρόνου) για άλλες δύο σεζόν.
Η συμφωνία, όμως, θα επισημοποιηθεί μετά τις επαφές που θα έχει η Λία Μάντη Διαμαντοπούλου με τη νομική υπηρεσία της εταιρείας, προκειμένου να λυθεί το «αγκάθι» του παλιού χρέους (120.000 ευρώ από τη χρήση του κλειστού του Γαλατσίου) της ομάδας.

Η νομική σύμβουλος θα έχει συναντήσεις και με τους Νικολαΐδη, Δορκοφίκη, Καλλινικίδη, στους οποίους αναμένεται να πει ότι η AEK τους θέλει, αλλά το μπάτζετ φέτος θα είναι μειωμένο και έτσι θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.

sentragoal.gr