ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Βεντ και Καρλίτος η αριστερή πλευρά.

Με αυτούς τους παίκτες ονειρεύεται η διοίκηση της ΑΕΚ την ομάδα τη νέα σεζόν. Ο Όσκαρ Βεντ (αριστερός μπακ) και ο Καρλίτος (αριστερό χαφ) αποτελούν στόχους της Ένωσης και ήδη ο Σταύρος Αδαμίδης εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να τους ντύσει στα «κιτρινόμαυρα». Ο Γκουστάβο Μαντούκα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον ΑΠΟΕΛ και το αριστερό άκρο της ΑΕΚ έχει μείνει γυμνό. Όχι όμως για πολύ καιρό ακόμα, μια και η Ένωση σκοπεύει να τον αντικαταστήσει το συντομότερο δυνατό με έναν παίκτη ακόμα καλύτερο από τον Βραζιλιάνο και τέτοιος είναι σίγουρα ο Καρλίτος. Ο 27χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και η ΑΕΚ περιμένει στη…γωνία για να χτυπήσει. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Κάρλος Αλμπέρτο Άλβες Γκαρσία (όπως είναι το πλήρες όνομά του) δεν θα συνεχίσει στην ελβετική ομάδα, όπως τόνισε ο μάνατζερ του, Φαουστίνο Γκόμες, στην SportDay.

Πάντως, ο Καρλίτος είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ την ΑΕΚ, μια και μπορεί να αγωνιστεί και από τη δεξιά πλευρά, ενώ είναι ελκυστική και από οικονομικής άποψης. Επίσης, ο 27χρονος έχει γεμάτες χρονιές με τη Βασιλεία (76 συμμετοχές σε τρία χρόνια) ενώ έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα. Πεποίθηση των ιθυνόντων της ομάδας είναι η αριστερή πλευρά της ΑΕΚ το 2011 να είναι ο Καρλίτος σαν χαφ και ο Όσκαρ Βεντ σαν μπακ.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με ενδεχόμενη απόκτηση του Όσκαρ Βεντ θα τους δώσει ηρεμία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 24χρονος Σουηδός αποτελεί θερμή εισήγηση του Άρναρ Γκρέταρσον για τα μετόπισθεν της ομάδας, με την οποία είναι απόλυτα σύμφωνος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ωστόσο, ο μάνατζερ του συμπατριώτη του Μαϊστόροβιτς ανέφερε στην SportDay πως… «έχω πληροφορηθεί όσα γράφονται στην Ελλάδα για τον Βεντ, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει απευθυνθεί σε εμάς. Ο Όσκαρ είναι ικανοποιημένος στην Κοπεγχάγη, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια θα ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και η ΑΕΚ μπορεί να του τη δώσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο γι΄αυτό της ΑΕΚ».

Η αλήθεια είναι ότι η διοίκηση της Ένωσης δεν έχει κινηθεί επίσημα για τον Βεντ κι αυτό γιατί ο Δανός είναι λίγο… «αλμυρός». Ο Τύπος από τη Δανία αναφέρει ότι η Κοπεγχάγη τον κοστολογεί με τον 3 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους «κιτρινόμαυρους». Σύντομα θα γίνει μια διερευνητική επαφή και σε περίπτωση που οι απαιτήσεις των Δανών κριθούν λογικές, ο Σταύρος Αδαμίδης θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Άλλωστε, η προσπάθεια της Ένωσης να αποκτήσει τον Τζαβέλλα, μαρτυρά ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιθυμεί ένα πολύ καλό αριστερό μπακ για τη νέα σεζόν.

sportfm.gr