ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πιο κοντά στην ΑΕΚ το «θηρίο»!

Ακόμα πιο κοντά στην ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αν πιαστούμε από τις τελευταίες δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Πόρτσμουθ Ανδρέα Ανδρονίκου.

Ο Κυπριακής καταγωγής άνθρωπος της αγγλικής ομάδας μιλώντας στην τοπική εφημερίδα της Πόρτσμουθ «The News» όχι μόνο επιβεβαίωσε τις επαφές της ΑΕΚ με την ομάδα του για τον Σενεγαλέζο, αλλά αναφέροντας το όνομα της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι η κρούση των "κιτρινόμαυτων" δελεάζει την Πόρτσμουθ να την κάνει αποδεκτή:

Η ΑΕΚ έχει συζητήσει μαζί μας για τον Ντιόπ κι έχει ζητήσει να πληρώσει αυτή το συμβόλαιό του. Είναι μια πρόταση που αξίζει να λάβουμε σοβαρά υπόψη, καθώς θα απελευθερωθούμε από ένα μεγάλο συμβόλαιο», τόνισε ο Ανδρονίκου ανάβοντας έτσι το «πράσινο φως» για την εξέλιξη της μεταγραφής. Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως «... υπάρχουν προτάσεις και από δύο γαλλικές ομάδες», τις οποίες όμως δεν κατονόμασε, εν αντιθέσει με την πρόταση της ΑΕΚ που έκανε αναφορά στο όνομά της!

«Είναι προφανές πως προτιμάμε να πουλήσουμε τον Ντιόπ και ελπίζουμε να προχωρήσει το ενδιαφέρον των γαλλικών ομάδων», πρόσθεσε ο κ. Ανδρονίκου, μία δήλωση πέρα ως πέρα λογική καθώς θέλει να πιέσει καταστάσεις παίζοντας το παιχνίδι της τακτικής, σαν μία τελευταία προσπάθειά του να πάρει κάτι παραπάνω από την ΑΕΚ. Μετά όμως από τη συγκεκριμένη δήλωση του Ανδρονίκου φαίνεται ότι οι Άγγλοι αρχίζουν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δύσκολα θα καρπωθούν περισσότερα χρήματα, από αυτά που θα γλιτώσουν από το συμβόλαιο του Ντιόπ.

aek365.gr