ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ρώτησε για Ντάβιντ Γκαρσία η ΑΕΚ!

Την περίπτωση του 29χρονου Ισπανού αριστερού μπακ της Εσπανιόλ εξετάζει η ΑΕΚ, όπως αποκαλύπτει Ισπανικό δημοσίευμα


Η αναζήτηση αριστερού μπακ συνεχίζεται, με τον μοναδικό «φανερό» στόχο να είναι ο Μάρκος Αλόνσο. Ωστόσο, όπως αποφασίστηκε στην προχθεσινή συνάντηση κορυφής, η υπόθεση του νεαρού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι η πρώτη επιλογή, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτιμάει κάποιον πολύ πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.

Βάσει λοιπόν την συγκεκριμένης απόφασης αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον το δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo», εφημερίδα της Καταλωνίας, που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον 29χρονο Ισπανό ακραίο οπισθοφύλακα, Ντάβιντ Γκαρσία.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ της Εσπανιόλ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετράει σταθερά πάνω από 15 συμμετοχές σε κάθε πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί 21 φόρές, μόνο για την Primera Division. Είναι «γέννημα-θρέμμα» παιδί του καταλονικού συλλόγου, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες το 1999 και αγωνίζεται εκεί μέχρι σήμερα.

Στην πρώτη ομάδα της Εσπανιόλ μετράει ήδη 200 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας. Όσο για ο συμβόλαιό του, αυτό εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο ενδιαφέρον να προέκυψε κατά την διάρκεια της παραμονής του Σταύρου Αδαμίδη στην Βαρκελώνη, όταν και είχε σειρά επαφών με μάνατζερ παικτών.Πρόκειται σίγουρα για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κόστος που δεν ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ.

aek365.gr