ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΛΑΣ - ΛΥΜΠΕ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Oι δύο έμπειροι άσοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην Ένωση μετά από δύο χρόνια απουσίας, προκειμένου να κλείσουν την καριέρα τους στην ομάδα που τους αγάπησε και την αγάπησαν.

Η ημέρα που θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στην διοίκηση της ΑΕΚ και τις δύο πλευρές δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα, όμως είναι σίγουρο πως θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μια... υποχρέωση απέναντι στον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα και αναμένεται να την εκπληρώσουν, έστω και με δύο χρόνια καθυστέρησης.

Άλλωστε μιλάμε για δύο σημαντικούς παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωτάθληματος το 2007-2008, που βέβαια κατέληξε στον Πειραιά με την περίφημη υπόθεση CAS. Να σας θυμίσουμε πως ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας είχαν ζητήσει να μην κατέβει η ΑΕΚ στα πλέι οφ κι αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησαν με άκομψο τρόπο από την ομάδα.

Και φτάνουμε στο τώρα, όπου η νέα διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε να διορθώσει το σφάλμα των... παλιών και να φέρει πίσω στην ομάδα, δύο σημαντικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως η επιλογή της επιστροφής του "Λύμπε" και του Δέλλα δεν είναι μόνο για να μπει μια τάξη στα αποδυτήρια (όπως γράφεται), αλλά και για αγωνιστικούς λόγους.

Σίγουρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις συμπεριφορές μερικών παικτών στα αποδυτήρια και είναι δεδομένο πως οι δύο άσοι θα βάλουν ένα χέρι για να βελτιωθεί η κατάσταση, όμως μπορούν να βοηθήσουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ταύρος "Λύμπε"-Δάσκαλος Δέλλας

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Ένωσης πιστεύουν στην αξία του Νίκου Λυμπερόπουλου και τον θεωρούν -όχι άδικα- επιθετικό κλάσης, έστω και στα 35 του. Πολύ σημαντικό είναι επίσης πως ο "Λύμπε" δεν είχε ποτέ τραυματισμούς (παρά μόνο μυϊκούς), είναι πολύ γυμνασμένος και μπορεί να ανεβάσει στα ύψη τον Μπλάνκο, όπως έκανε και το 2008, όπου ο "Ζορό" ήταν εκπληκτικός, πετυχαίνοντας 21 γκολ.

Σ' ότι αφορά στην περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα, στην Ένωση δεν γνωρίζουν σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται, όμως ποντάρουν στην εμπειρία του και πιστεύουν πως μπορεί να βοηθήσει τα νέα παιδιά να εξελιχθούν.

Άλλωστε, ο 34χρονος σέντερ μπακ έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στην άνοδο του Βαγγέλη Μόρρα και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οι δύο αυτοί αμυντικοί έμαθαν πολλά δίπλα στον Δέλλα και του χρωστούν πολλά για το γεγονός πως αγωνίζονται στην Ιταλία και ετοιμάζονται για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Έτσι λοιπόν, οι διοικούντες της ΑΕΚ πιστεύουν πως κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και με τις περιπτώσεις του Μανωλά και του Ματεντζίδη. Οι "κιτρινόμαυροι" εκτιμούν πως ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να βοθήσει τόσο στην προπόνηση, όσο και μέσα στο γήπεδο τους δύο νεαρούς άσους να αναπτύξουν το ταλέντο τους.