ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

«Μέγιστα κέρδη και για την ΑΕΚ»

Τη χορηγική συμφωνία με την εταιρεία «International Service», που για τρία χρόνια θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ΑΕΚ, παρουσίασαν οι δύο πλευρές σε ξενοδοχείο της Εκάλης, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Σταύρου Αδαμίδη, και του γενικού αρχηγού, Βασίλη Δημητριάδη.

«Είναι σημαντικό σε μία δύσκολη χρονιά να έχουμε μία σημαντική χορηγία», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιώργος Παπαγιάννης και πρόσθεσε: «Η International θα είναι χορηγός μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Την καλωσορίζουμε και θα είναι για την επομένη τριετία στο πίσω μέρος της φανέλας. Σκοπός μας είναι να μεγιστοποιήσουμε τα κέρδη και για τις δύο πλευρές και μετά από αυτό το διάστημα να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Ο αντιπρόεδρος της International Service και γιος του πρώην προέδρου του Πανηλειακού, Γιώργος Σταυρόπουλος είπε με τη σειρά του: «Είναι μία πολύ σημαντική μέρα για μας, η συμφωνία μας με την ΑΕΚ. Εκπλήρωσα μία προσωπική μου επιθυμία. Έτσι ολοκληρώνεται το χορηγικό μας πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2006 με διάφορες ενέργειες. Δεν είναι μόνο μία εμπορική συμφωνία για μας. Για μας ξεκινά ένα ταξίδι σήμερα που θα κρατήσει τρία χρόνια.

Θέλουμε να ανέβουμε στα φτερά της ΑΕΚ και να πετάξουμε ψηλά. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, με κόσμο και διοικητική οργάνωση, την οποία είδα εγώ ο ίδιος. Η ΑΕΚ είναι μόνο για την κορυφή και θα είμαστε αρωγοί στις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Από σήμερα για την οικογένειά μου υπάρχει μόνο η ΑΕΚ»

sportfm.gr