ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Κάλεσμα-έκπληξη Λαμπρόπουλου.

Μία νέα διάσταση έδωσε ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος σχετικά με την (περιβόητη) εγγύηση, που φέρεται να ζήτησε από τον Νίκο Γεωργαντζόγλου, προκειμένου για το "μάνατζμεντ" της ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς διευκρινίζει ότι ζητεί "επιταγή με πληρωμή διαταγής στην ΚΑΕ και όχι στον μεγαλομέτοχο". Επιπλέον, αποκάλυψε ότι θα καλέσει τους πάντες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι...


Διαβάσαμε προσεκτικά το πλάνο του εφοπλιστή Γεωργαντζόγλου, όπου επιβεβαιώνεται αυτό που κι ο ίδιος είχε αποκαλύψει: Οτι έχει διαθέσιμο το ποσό των 200.000 ευρώ! Δεν μπαίνουμε σε άλλα νούμερα (αφορούν σε επιχορηγήσεις, τηλεοπτικά κλπ) καθώς τα πάντα είναι υπό αίρεση εξαιτίας της πολιτικο-οικονομικής ύφεσης.

-Αφού η ομάδα Γεωργαντζόγλου διαθέτει τέτοιο ποσό, διόλου ευκαταφρόνητο βεβαίως, γιατί δεν αναζητείτε γέφυρες προσέγγισης ώστε να πάτε όλοι μαζί;

"Γιατί δεν θέλει ο κύριος Γεωργαντζόγλου. Κύριε Νικολάου, αρκετά έχουν ακουστεί και γραφτεί για χάρη της διαφήμισης στο όνομα της ΑΕΚ. Και επειδή αρκετά διαβάζω και σήμερα στον Τύπο, έχω να πω τούτο: Την ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική δεν θέλει να τη ρίξει ούτε ο Λαμπρόπουλος, ούτε ο μεγαλομέτοχος. Την ΑΕΚ στη Β΄ Εθνική -αν δεν επικρατήσουν οι ψύχραιμες απόψεις- θα τη ρίξει η... φαγωμάρα! Κανένας δεν θέλει κανέναν για να συνεργαστεί. Τέθηκαν και ονόματα στο τραπέζι της συζήτησης στο Κολωνάκι. Ο κύριος Γεωργαντζόγλου θέλει την προεδρία. Ολοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι. Δεν γίνεται αυτό...".

-Η φαγωμάρα είναι ίδιον της ΑΕΚ εδώ και χρόνια.

"Ετσι είναι, αλλά το διαπίστωσα κυρίως εφέτος, καθώς μη νομίζετε, έχω μιλήσει με αρκετά άτομα, που ενδιαφέρονται να πάνε όλοι μαζί. Κάποιοι όμως δεν θέλουν κάποιους. Υπάρχει μία εσωτερική διαμάχη, η οποία θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για την ΑΕΚ".

-Νέα Δημοκρατία... έχει γίνει η ΑΕΚ, καθώς μοιάζει να φυλλοροεί.

"Συνασπισμός" θα έλεγα... "ΣΥΡΙΖΑ"... Με δεκάδες συνιστώσες. Με κοινή ιδεολογία, αλλά λάθος στόχευση. Δεν είναι ώρα για χιούμορ, αλλά δεν πάει άλλο. Πώς ν' αντιμετωπίσει κανείς αυτόν τον ωχαδελφισμό; Ολοι αγαπούν την ΑΕΚ. Αυτό δεν αμφισβητείται. Σχεδόν όλοι , όμως, κινούνται προς λάθος κατεύθυνση. Πρέπει να πάμε όλοι μαζί. Δεν το βλέπω. Μόνο ο Μπάμπης Καραμανλής δεν έχει θέσει βέτο για πρόσωπα και σας το λέω υπεύθυνα..."

-Κύριε Λαμπρόπουλε, κατηγορείστε από τον Νίκο Γεωργαντζόγλου ότι δεν τον αντιμετωπίζετε με ισοτιμία...

"Ο κύριος Γεωργαντζόγλου αναφέρεται στην εγγύηση. Κύριε Νικολάου, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Το ίδιο ισχύει για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιθυμεί τη διαχείριση της ΚΑΕ. Να πω και κάτι άλλο εδώ, επειδή έγινε παρεξήγηση. Ζητούμε εγγυητική επιστολή ή επιταγή 500.000 ευρώ με διαταγή πληρωμής στην ΚΑΕ ΑΕΚ, όχι στον Γιάννη Φιλίππου. Αυτό για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Μέχρι τις 30 Μαίου 2011 για παράδειγμα, που τελειώνει το Πρωτάθλημα. Οσο για τα χρέη, επειδή υπάρχει ανησυχία: Δεν θα πληρώσει κανείς εφέτος ούτε ευρώ. Το διασφαλίζω εγώ. Το διασφαλίζει το άρθρο 99 δηλαδή".

-Ο κύριος Γεωργαντζόγλου επιμένει για λύση Πρωτοδικείου;

"Ναι, διότι ανησυχεί για τα χρέη, αλλά τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Σας εξήγησα. Υπάρχει το άρθρο 99. Θέλει το μάνατζμεντ, ας το πάρει! Αρκεί να υπάρχουν οι προϋποθέσεις που είπαμε. Δεν γίνεται να πάρει κανείς το μάνατζμεντ έτσι, δίχως εγγύηση, και τον ...Οκτώβριο να μην έχει και να ζητεί από τον Φιλίππου να καλύψει την άλφα ή βήτα οικονομική εκκρεμότητα, ο κύριος Φιλίππου να μην το κάνει, και όλοι να κατηγορούν μετά τον Φιλίππου... Διότι, έτσι θα γίνει. Ο κύριος Φιλίππου έχει πει τη θέση του, ας μην την επαναλάβουμε".

-Ο κύριος Γεωργαντζόγλου περιμένει απάντηση έως τις 30 Ιουνίου.

"Σας είπα. Δεν μπορώ να γίνω πιο σαφής. Ας σταματήσει η παραφιλολογία. Ας σταματήσει η διαφήμιση. Ζήτησα εγγύηση. Περιμένω. Ν' αποδειχθεί έμπρακτα το ενδιαφέρον. Το θεωρώ ειλικρινές. Περιμένω. Πειρμένω και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο, που επιθυμεί να βοηθήσει, ή να αναλάβει το μάνατζμεντ, είτε μόνος, είτε με την ομάδα του".

-Ο Κυριάκος Χήνας μίλησε για "ταξικό χάσμα" μεταξύ της πλευράς του μεγαλομετόχου και της πλευράς τους...

"Δεν θέλω να απαντήσω. Τί να πούμε; Είναι μία άποψη. Το θέμα της "εταιρίας λαϊκής βάσης" το έχουμε αναλύσει κατά κόρον".
-Θα βρεθεί λύση;

"Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών. Σας είπα, ας πάνε όλοι μονοιασμένοι και θα βρεθεί λύση".
-Με τον Μπάμπη Καραμανλή τί γίνεται;

"Είναι πρόεδρος της ΚΑΕ. Ξέρω ότι αναζητεί λύσεις προς το συμφέρον της ΑΕΚ. Ισχύει όμως και για τον κύριο Καραμανλή ό,τι και για τον Γεωργαντζόγλου".

-Αισιοδοξείτε;

"Εγώ θα κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Σας αποκαλύπτω, λοιπόν, ότι εντός των επόμενων ημερών θα καλέσω όλους όσοι έχω μιλήσει σε ενωτική συνάντηση. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Και να βρουν σημείο επαφής. Να συμφιλιωθούν. Και να πάνε όλοι μαζί. Νομίζω ότι έτσι θα υπάρξει σωτηρία. Οσοι δεν προσέλθουν, θα έχουν εκείνοι πλέον την ευθύνη, αν η ομάδα δεν κατέβει στο Πρωτάθλημα..."

-Έκπληξη το κάλεσμα αυτό;

"Η μόνη λύση. Δεν πάει άλλο..."

aek365.gr