ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

«Θέλω δουλειά και αποτελέσματα»

Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε στα τεχνικά επιτελεία των ακαδημιών και όρισε νέους προπονητές και γυμναστές-Ο Κόλα την θέση του Σαβέφσκι.

Οι νέοι κανονισμοί της UEFA αναγκάζουν όλες τις ομάδες ανά την Ευρώπη να ρίξουν μεγάλο βάρος στις ακαδημίες τους, που σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής θα πρέπει να γίνεται σωστότερη και αποτελεσματικότερη δουλειά στα τμήματα υποδομών. Στην ΑΕΚ φαίνεται ότι το έχουν καταλάβει καλά και ο Σταύρος Αδαμίδης δείχνει να έχει ρίξει μεγάλο βάρος στον συγκεκριμένο τομέα.

Αυτό ξεκαθάρισε άλλωστε και στην χθεσινή σύσκεψη που είχε με τα μέλη των τεχνικών επιτελείων όλων των ομάδων στις ακαδημίες της ΑΕΚ, όταν και όρισε τις νέες θέσεις που θα κατέχει ο καθένας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης ζήτησε πολλή δουλειά και βέβαια αποτελέσματα, ώστε η πρώτη ομάδα να βγει κερδισμένη μελλοντικά. Μία απαίτηση που είναι και των μετόχων: «Θέλω δουλειά και αποτελέσματα από όλους σας. Θα στηρίξω προσωπικά αυτή την προσπάθεια με όλες μου τις δυνάμεις. Πρέπει να βγούμε κερδισμένοι», είπε αρχικά ο Αδαμίδης σε όλους τους παρευρισκόμενους, για να συνεχίσει τονίζοντας πως θα είναι δίπλα σε όλους σε αυτή την προσπάθεια:

«Πιστεύω πραγματικά στις δυνατότητές σας και γενικά σε αυτό το εγχείρημα. Στο μέλλον άλλωστε θα είμαστε υποχρεωμένοι και από την UEFA να παράγουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας και αν τους προωθούμε στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν ήδη σχετικοί κανονισμοί και θα γίνουν πολλές προσπάθειες πάνω σε αυτόν τον δρόμο από την FIFA, την UEFA.

Εμένα με βρίσκουν σύμφωνο τέτοιες ενέργειες. Και θα στηρίξω προσωπικά αυτό που ξεκινάμε τώρα μαζί». Ολοκληρώνοντας μάλιστα, είπε: «Είναι άλλωστε μία από τις βασικές επιθυμίες των μετόχων της ΑΕΚ. Να προχωρήσουμε στη δημιουργία ποδοσφαιριστών που θα τους εξελίξουμε και θα κερδίσουμε από αυτούς. Πρέπει να γίνει εισροή ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα. Με σωστή συνεργασία και πολλή δουλειά είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να το πετύχουμε».

Η νέα δομή των ακαδημιών

Εκτός από την ομιλία του προς τα μέλη των τεχνικών επιτελείων, επικυρώθηκαν και οι αλλαγές που έγιναν στα τεχνικά επιτελεία. Ο Χριστόφορος Κόλα ορίστηκε ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, στην θέση του Τόνι Σαβέφσκι (έγινε αρχισκάουτερ). Ο Μανώλης Παπαδόπουλος αναλαμβάνει την ομάδα Νέων και ο Ντάνιελ Μπατίστα την εφηβική ομάδα. Στις μικρότερες ηλικίες προπονητές αναλαμβάνουν οι Χάρης Κοπιτσής, Άγγελος Χατζόπουλος, Γιώργος Παπακωστούλης, Σταύρος Λέτσας και Τάσος Στασινόπουλος, με τους Γιώργο Μαμβακά και Στέλιο Μπίσμπα να είναι οι γυμναστές των ομάδων. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται ραντεβού όλων των προπονητών των ακαδημιών με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

aek365.gr