ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

O Tσάρτας το κλειδί για Αλόνσο!

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έχει πείσει τον πατέρα του αριστερού μπακ της Ρεάλ να επιλέξει την ΑΕΚ - Τον είχε προπονητή στη Σεβίλλη την περίοδο 1998-2000 και έχουν άριστες σχέσεις.

Ο Βασίλης Τσάρτας είναι ο άνθρωπος κλειδί για την μεταγραφή του Αλόνσο στην ΑΕΚ! Ο παλαίμαχος άσος της Ενωσης παρότι δεν έχει κάποιο πόστο στην ΑΕΚ είναι αυτός που έχει προωθήσει το θέμα του αριστερού μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης ο οποίος είναι στη λίστα της ομάδας χωρίς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι η πρώτη επιλογή. Δεν αποκλείεται όμως να είναι αυτός τελικά ο εκλεκτός με δεδομένο πως υπάρχει πλέον ξεκάθαρη επιθυμία του ίδιου, όπως την εξέφρασε ο πατέρας του, να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Μάρκος Αλόνσο Πένια είναι 51 ετών υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα και της Εθνικής Ισπανίας και εκτός από μάνατζερ - σύμβουλος του γιού του είναι και προπονητής. Την διετία 1998-2000 ήταν προπονητής της Σεβίλλης και από τότε υπάρχει πολύ δυνατή φιλία με τον Βασίλη Τσαρτα. Με τον Αλόνσο προπονητή και τον Τσάρτα ηγέτη και σκόρερ 20 γκολ η Σεβίλλη επέστρεψε το 1999 στην μεγάλη κατηγορία. Εμειναν μαζί και την επόμενη σαιζόν, η ομάδα υποβιβάστηκε πάλι και το καλοκαίρι του 2000 ο Τσάρτας επέστρεψε στην ΑΕΚ και ο Αλόνσο έφυγε για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο όπου διακρίνονται και ο Τσάρτας και ο Αλόνσο είναι από την τελευταία τους σαιζόν στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας.

Οι δύο άντρες διατηρούν άριστες σχέσεις 10 χρόνια μετά τον επαγγελματικό τους... χωρισμό και ο Τσάρτας είναι αυτός που ανέλλαβε να προτείνει τον Αλόνσο τζούνιορ στην ΑΕΚ και παράλληλα να πείσει τον πατέρα και φίλο του πως είναι μια πολύ καλή περίπτωση για την εξέλιξη του γιού του. Το θέμα προχώρησε και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα και δεν αποκλείεται οριστική απόφαση για το αν η ΑΕΚ θα καταθέσει άμεσα επίσημη πρόταση στην Ρεάλ να παρθεί σήμερα στην συνάντηση Αδαμίδη - Μπάγεβιτς με παρόντες τους Γκρέταρσον και Δημητριάδη.


aek365.gr