ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Στην Αθήνα ο Εντερ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το μεγάλο βήμα που κάνει στην καριέρα του όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ήρθα για να δουλέψω πολύ σκληρά, να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα υπογράψω για 1+1 χρόνια και θέλω να πείσω την ΑΕΚ να με κρατήσει για πολλά περισσότερα χρόνια και να την βοηθήσω να κατακτήσει τους στόχους της", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Εντερ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γκολ που έβαλε πέρσι κόντρα στην ΑΕΚ: "Τότε αγωνιζόμουν για τον Αστέρα και ήμουν πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να σκοράρω απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Τώρα που παίζω για την ΑΕΚ, θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένο αριθμό γκολ και να τον βάλω σαν στόχο, όσα όμως περισσότερα μπορώ".

Λίγο πριν αναχωρήσει με προορισμό το Ιατρικό Κέντρο όπου θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο Έντερ μίλησε για το τι περιμένει αυτή τη χρονιά: "Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω επίσης ότι έχει να κατακτήσει πολλά χρόνια το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα την βοηθήσω να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό και έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε".

sport24.gr