ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

«ΑΕΚ... ΑΡΑ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ»


ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010- 2011

http://www.aekfctickets.gr/info_docs.asp

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!

«Παγωμένες» είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2010/11, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της «Ένωσης». Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν οικονομικά πακέτα σε πολύτεκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες κ.α.

Μέχρι τις 19 Ιουνίου οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν τις κάρτες τους ή να αγοράσουν διαρκείας στις ελεύθερες θέσεις, ενώ μετά τις 24 Ιουνίου ελευθερώνονται όλες οι διαθέσιμες θέσεις και η διορία αγοράς κάρτας λήγει στις 24 Ιουλίου. Αγορά γίνεται από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ, στα ΑΕΚSHOP Νέας Φιλαδέλφειας, Αιγάλεω και Δάφνης, μέσω του Internet και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου.

Το φθηνότερο διαρκείας κοστίζει 250 ευρώ (210 για τους φιλάθλους τριετίας) στις θύρες 1, 2 και 15 και το ακριβότερο 6.000 ευρώ για τους MEMBERS στην θύρα των επισήμων.

Στις θύρες με τα πιο φτηνά διαρκείας προστέθηκε και η θύρα 15 που δεν υπήρχε πέρυσι, ενώ στα ακριβότερα διαρκείας υπάρχει αύξηση 1.000 ευρώ (πέρυσι κόστιζαν 5.000 ευρώ). Στα VIP P1, P2 υπάρχει αύξηση 300 ευρώ στους κατόχους διαρκείας τριετίας. Μειώσεις τιμών υπάρχουν στα διαρκείας ηλικιωμένων - νεανικό και οικογενειακό 1+1 σε όλες τις θύρες.