ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

«Ενδιαφέρουσα επιλογή η ΑΕΚ»

Η μεταγραφή του Ντι Μαρία στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάρκος Αλόνσο να είναι ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα προσφερόταν στη Μπενφίκα, έβαζε ένα τεράστιο εμπόδιο στην ΑΕΚ, ώστε να προχωρήσει η περίπτωση του αριστερού μπακ που της είχε προταθεί.

Τα δεδομένα όμως φαίνεται πως αλλάζουν και η ΑΕΚ ξαναμπαίνει στο κόλπο, αφού οι «Αετοί» φέρεται να ζητάνε μόνο χρήματα, άρα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εξετάσουν τον Αλόνσο. Μάλιστα, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της μεταγραφής του, μίλησε στην «Sportday» και έδωσε ελπίδες στον δικέφαλο.

Αρχικά ο Μάρκος Αλόνσο Πένα, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, λέγοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπενφίκα, την Μπόλτον και την ΑΕΚ», για να προσθέσει: «Δεν μπορώ να πω ποια ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες γιατί δεν εξαρτάται από τον Μάρκος αλλά κυρίως από την Ρεάλ, στην οποία ανήκει».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις απαιτήσεις που φέρεται να έχει η Ρεάλ για την μεταγραφή του υιού του, τονίζοντας: «Αυτό που θέλει κυρίως η Ρεάλ είναι να τον πουλήσει, αλλά να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του πως μπορεί να τον πάρει πίσω την επόμενη διετία ή τριετία με ένα ποσό, ωστόσο εξετάζονται όλα τα σενάρια», ενώ ολοκληρώνοντας άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα στην ΑΕΚ, σε περίπτωση που προσφέρει στον ποδοσφαιριστή τις συνθήκες εργασίας που επιθυμεί: «Ασφαλώς.

Η ΑΕΚ αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για τον Μάρκος εφόσον του προσφέρει αυτά που ζητεί. Αυτό που θέλει είναι να βρίσκεται σε μία ομάδα που να παίζει σταθερά, να βελτιώνεται και να εξελίσσεται . Αν του τα προσφέρει αυτά η ΑΕΚ, γιατί να μην παίξει στην Ελλάδα»

aek365.gr