ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE (www.aekfc.gr) ΤΗΣ ΠΑΕ!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καφές μέσω του aekfc.gr.
Παντελή θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιο γκολ με την ομάδα της ΑΕΚ σου έχει μείνει αξέχαστο και γιατί;
«Αν και δεν είμαι από τους ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν πολλά γκολ, κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του σημασία. Ίσως λίγο παραπάνω εκείνο που πέτυχα εναντίον του Ολυμπιακού τη σεζόν 2007-08 όταν κερδίσαμε 4-0. Ήταν μια σημαντική στιγμή για την ομάδα και ένα παιχνίδι που έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας και θα το θυμούνται για πάντα».
Για ποιο λόγο η AEK είναι χωρισμένη στα δύο. Εννοώ σε Έλληνες και Ξένους. Πιστεύω ότι σημαντικός παράγοντας μη εκπλήρωσης στόχων είναι η ανομοιογένεια στην ομάδα. Μήπως πρέπει να γίνει προσπάθεια ομογενοποίησης της ομάδας;
Δεν θεωρώ ότι η ομάδα είναι χωρισμένη στα δύο και ειδικότερα σε Έλληνες και ξένους. Εκ των πραγμάτων, λόγω και της γλώσσας, είναι δύσκολο να είμαστε όλοι φίλοι, αλλά προσπαθούμε γι αυτό. Όντως η ανομοιογένεια δεν είναι ότι καλύτερο για μια ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε χρόνο αλλάζουν πολλοί παίκτες και η ομοιογένεια είναι κάτι που χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια. Όντως πρέπει να γίνει προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, ώστε να προχωρήσει η ομάδα και να έχει επιτυχίες.
-Γιατί να αγχώνομαι και να στενοχωριέμαι ακόμα μια χρονιά. Γιατί να ανανεώσω το διαρκείας μου.. Θα αλλάξει κάτι φέτος αγωνιστικά και παρασκηνιακά;
«Γιατί αγαπάς την ΑΕΚ και σημάνει πολλά πράγματα για σένα. Και με αυτόν τον τρόπο την βοηθάς. Ευχή όλων είναι φέτος να αλλάξουν τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα».
-Που αποδίδεις την φετινή αποτυχία της ΑΕΚ να πετύχει στους στόχους της;
«Σημαντικό ρόλο για τη φετινή κακή χρονιά έπαιξαν τα άσχημα αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Ειδικά στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Αυτό μας άφησε από νωρίς αρκετά πίσω, σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα, κυρίως οικονομικά, και είχαμε αυτή την εικόνα»
-Είναι τόσο δύσκολο να είσαι αρχηγός στα αποδυτήρια; Και αν όχι τότε γιατί η ομάδα δεν έχει;
«Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι αρχηγός σε μια ομάδα. Φέτος είχαμε στο ρόστερ 32 ποδοσφαιριστές και υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις. Σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, ήταν αρκετά δύσκολος ο ρόλος αυτός. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω όσο ήταν δυνατόν τους συμπαίκτες μου, αλλά όπως είπα δεν ήταν τόσο εύκολο».
-Ποιος ευθύνεται για την εικόνα της ομάδας σε πολλά παιχνίδια και την σχεδόν ανύπαρκτη συνεργασία δύο εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, Σκόκο και Τζιμπούρ, που φαινόταν και σε μας στο γήπεδο;
«Όλοι ευθυνόμαστε για την εικόνα της ομάδας και ο καθένας έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης. Όσον αφορά τους Σκόκο και Τζιμπούρ, που κάποια στιγμή είχαν ένα επεισόδιο μεταξύ τους, αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να μιλάμε ατομικά, αλλά συνολικά για την εικόνα της ομάδας».
-Εγώ δεν θέλω να κάνω ερώτηση αλλά να σε πω ότι είμαι 16 χρονών και δεν χάρηκα τίτλο. Θέλω από εδώ και στο εξής σε κάθε ματς να παίζετε σαν ΑΕΚ και στα ντέρμπι να ματώνετε τη φανέλα. Καλή επιτυχία σου εύχομαι, τα καλύτερα... forza ΑΕΚ.
«Είναι σίγουρα άσχημο να μένεις τόσα χρόνια μακριά από ένα πρωτάθλημα. Θέλεις να ματώνουμε τη φανέλα και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε για τη νέα σεζόν, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει».
-Ποιά ήταν η διακύμανση της ψυχολογίας σας κατά την διάρκεια όλης της περιόδου;
«Η αρχή της σεζόν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μας. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, τα πράγματα έγιναν καλύτερα. Αυτή η νίκη έδωσε ώθηση σε μας αλλά και τον κόσμο και η αλήθεια είναι ότι ο δεύτερος γύρος είναι αρκετά καλός για την ομάδα».
-Πιστεύεις πως η ΑΕΚ σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι; Θα έκλεινες την καριέρα σου στην ΑΕΚ;
«Θεωρώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται να κάνει πράγματα. Γίνονται κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη ακούω ότι το καινούργιο προπονητικό κέντρο θα είναι έτοιμο πολύ σύντομα. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα. Και επίσης φαίνεται ότι από την νέα σεζόν δεν θα υπάρχουν τόσο σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Βεβαίως και θα έκλεινα την καριέρα μου στην ΑΕΚ γιατί είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να κλείνει την καριέρα του σε μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου».
-Πιστεύεις πως ο Ίσμαελ Μπλάνκο παρά το γεγονός πως είναι ξένος και δεν μιλάει ελληνικά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας(με την απαραίτητη προϋπόθεση να παραμείνει για χρόνια στην ομάδα όπως είναι και επιθυμία όλων μας;
«Σε ηγέτη μιας ομάδας μπορεί να εξελιχθεί οποιοσδήποτε έχει τα στοιχεία αυτά που θα τον κάνουν να ξεχωρίσει και να κερδίσει το σεβασμό των συμπαικτών του. Ο Μπλάνκο είναι ήδη κάποια χρόνια στην ομάδα και πιστεύω ότι κατά κάποιο τρόπο ίσως του ταιριάζει αυτός ο ρόλος».
-Ποια ομάδα από αυτές που αγωνίστηκες σε σημάδεψε περισσότερο και γιατί;
«Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα έχω κερδίσει πράγματα από αυτές. Είμαι περήφανος που έπαιξα σε αυτές και η κάθε μία είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Αυτό που προσπαθώ κάθε φορά, είναι να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις της ομάδας και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τη βοηθάω».
-Με κάθε σεβασμό, έχοντας απογοητευτεί πλήρως από την εικόνα της ομάδας φέτος, που ήταν η πρώτη χρονιά που αγόρασα διαρκείας(και μάλιστα ήρθα στο 100% των αγώνων, πάντα με υποστηρικτική διάθεση), πιστεύεις ότι θα ανταμειφθώ τουλάχιστον την χρονιά που έρχεται αν θυσιάσω τις οικονομίες μου για να βρίσκομαι κοντά σας σε όλους τους αγώνες αγοράζοντας και πάλι εισιτήριο διαρκείας;
«Όπως είπα και πριν, το να αγοράσεις εισιτήριο διαρκείας, το κάνεις γιατί αγαπάς την ομάδα σου και θέλεις να τη στηρίξεις. Από εκεί και πέρα, αν γίνουν κάποιες σωστές κινήσεις πιστεύω ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να ανταμειφθείς».
-Παντελή, πιστεύεις ότι η στάση του Μπάγεβιτς είναι ίδια με όλους τους παίχτες; Έχει εμμονή με κάποιους; Πιστεύεις ότι πρέπει να εξελιχθεί και ο Μπάγεβιτς στη σχέση του με τους παίχτες ή είναι καθαρά θέμα πειθαρχίας και πρέπει οι παίχτες να προσαρμοστούν και να τιμήσουν τα λεφτά που παίρνουν;
«Θεωρώ ότι ο προπονητής προσπαθεί να έχει την ίδια σχέση με όλους τους παίκτες. Αλλά είναι λογικό και συμβαίνει σε όλες τις ομάδες να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μένουμε εκεί, αλλά όλοι να βάζουμε την ομάδα πάνω απ' όλα και να προσπαθούμε για το καλό της».
-Θα ήθελες να κλείσεις τη καριέρα σου στην ΑΕΚ και ποια πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερη σου εμφάνιση με τη φανέλα της Ένωσης;
«Όπως είπα, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να κλείσει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Όσο για την καλύτερη εμφάνιση, δεν θέλω να επιλέξω κάποια. Αυτό που προσπαθώ και θέλω να κάνω, είναι να δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100% και να είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου εγώ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι».
-Παντελή πιστεύεις πως η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική φέτος; Θέλω την αλήθεια, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θέλει ψέματα; Υπάρχει περίπτωση να δούμε μια παρόμοια ΑΕΚ όπως και φέτος; Δηλαδή να προσπαθεί χωρίς αποτελέσματα;
«Η γνώμη μου είναι ότι φέτος η ΑΕΚ θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις, κυρίως ενίσχυσης της ομάδας. Δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι ότι θα έχουμε μια χρονιά όπως φέτος. Και είμαι σίγουρος ότι δεν θα συμβεί, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα είχε πολύ κακή εικόνα και αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για όλους μας τη νέα σεζόν».
-Πιστεύεις ότι η AEK είναι ικανή του χρόνου με τις κατάλληλες κινήσεις από τη διοίκηση να πάρει το πρωτάθλημα; Και σε περίπτωση που τα καταφέρει έχεις σκεφτεί ποτέ τη στιγμή που εσύ σαν αρχηγός της ομάδας μας θα σηκώσεις το κύπελλο του πρωταθλητή μετά από 16 ολόκληρα χρόνια;. Αν ναι ποια θα είναι τα συναισθήματά σου;
«Πιστεύω ότι αν γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες, η ΑΕΚ θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική την καινούργια χρονιά. Γιατί δείξαμε φέτος, έστω και σε λίγες περιπτώσεις, ότι η ομάδα μας δεν ήταν χειρότερη από τις υπόλοιπες που διεκδίκησαν τον τίτλο. Απλά δεν είχαμε σταθερότητα και διάρκεια. Οπότε σε περίπτωση που τα καταφέρουμε τη νέα περίοδο, είτε ως αρχηγός, είτε όχι, θα είναι μια τεράστια επιτυχία».
-16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα! είναι πολλά για την ΑΕΚ, Ο κόσμος δεν μπορεί άλλο χωρίς τίτλο! Εσείς σαν ποδοσφαιριστές πως αντιδράτε σε αυτό; Με τα τωρινά δεδομένα, μπορεί η ΑΕΚ να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα;
«16 χρόνια είναι όντως πάρα πολλά για την ΑΕΚ. Εμείς ως ποδοσφαιριστές το αντιλαμβανόμαστε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα ώστε να φτάσει η ΑΕΚ να καταφέρει κάτι τέτοιο».
-Κατά προσωπική μου άποψη, ο κύριος Ρεγχάγελ σας αδικεί με τη μη κλήση σας στην Εθνική για το Μουντιάλ, όπως και στο Euro 2008 που δεν ήσασταν στην αποστολή. Εσείς νιώθετε αδικημένος; Σου εύχομαι καλή συνέχεια και ελπίζω να κλείσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ πανηγυρίζοντας τίτλους!!!
«Σίγουρα κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να πάρει μέρος σε ένα Μουντιάλ. Από εκεί και πέρα σέβομαι τις επιλογές του κ.Ρεχάγκελ και εύχομαι στην Εθνική μας ομάδα, κάθε επιτυχία».
Eίδαμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες φέτος πως δεν παίζατε για την φανέλα, πως δεν είχατε στόχους και οράματα. Που κανονικά γι αυτό αγωνίζεται ένας ΑΕΚτζής!!! Πως εμείς του χρόνου θα γνωρίζουμε ότι θα είστε έτοιμοι και θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό; Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος ηγέτης στην ομάδα; Και αφού δεν υπάρχει...τότε η ηρεμία στα αποδυτήρια και η ψυχολογία σας είναι χάλια!!! Μήπως κάποιοι πρέπει να φύγουν;
«Εγώ δεν είμαι υπεύθυνος να πω, αν κάποιοι πρέπει να μείνουν ή να φύγουν. Μπορώ όμως να υποσχεθώ ότι η νέα χρονιά θα είναι διαφορετική για την ομάδα και όντως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ηρεμία και ομοιογένεια στα αποδυτήρια. Γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να προχωρήσει μια ομάδα».
Παντελή όταν τελείωσε η σεζόν 2008-2009 ο κόσμος της ΑΕΚ πίστευε πως ήταν η χειρότερη περίοδος των τελευταίων χρόνων. Στο τέλος της περιόδου 2009-2010 είδαμε πως υπάρχει και χειρότερη. Μήπως να είμαστε προετοιμασμένοι να δούμε σε ακόμα πιο τραγική κατάσταση την ομάδα; Τι φταίει γι' αυτές τις κάκιστες χρονιές για την ΑΕΚ; Η διοικητική αστάθεια; Ο προπονητής; Οι παίκτες; Η διαιτησία;
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όταν τελείωσε η σεζόν 2008-2009, πίστευα ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα την επόμενη χρονιά, αλλά ήμασταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Όμως δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό ή θα υπάρξουν χειρότερα. Είμαι βέβαιος γι' αυτό».
Όσο για το τι έφταιξε, σίγουρα φταίμε όλοι και φυσικά όλα όσα αναφέρεις. Αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα και να βάλουμε την ομάδα πάνω από όλα. Να προσπαθήσουμε όλοι για το καλό της. Είναι σημαντικό φυσικά να υπάρχει διοικητική σταθερότητα και η διοίκηση να είναι δίπλα στην ομάδα. Και η διαιτησία έπαιξε το ρόλο της, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί και όλοι εμείς και ο προπονητής και οι παίκτες να προσπαθήσουμε περισσότερο για να μην συμβεί πάλι το ίδιο».

-Με λένε Δημήτρη και είμαι 30 ετών. Παίρνω διαρκείας 15 χρόνια και πάω όπου πάει η ομάδα. Το μόνο που θέλω από τη στιγμή που φοράς το περιβραχιόνιο, όποιος έρθει φέτος στην ΑΕΚ να ξέρει που ήρθε, είτε ξένος, είτε Έλληνας. Ξέρεις καλά Παντελή, ότι εμείς οι ΑΕΚτζήδες ένα θέλουμε. Να βλέπουμε να ματώνετε για τη φανέλα και να τιμάτε το δικέφαλο και την ιστορία του. Όσο για σένα, φέτος έδωσες τον καλύτερο σου εαυτό, όμως μπορείς και καλύτερα. Παιχταρά ΑΕΚΑΡΑ για πάντα.
Καλή δύναμη.
«Και για τους παίκτες που είμαστε στην ομάδα, αλλά κι εκείνους που ενδεχομένως θα έρθουν, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουν ότι η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει αυτό να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Αλλά αυτό πρέπει να ξεκινήσει από ψηλά. Πρέπει να δοθεί σε όλους να καταλάβουν τι σημαίνει ΑΕΚ, να υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από όλους μας».
-Παντελή, η εικόνα που έχουμε όλη την χρονιά για τον Μάκο είναι απογοητευτική. Είδαμε παιχνίδια που πάλευες μόνος σου κι αυτός κρυβόταν. Υπάρχει πρόβλημα ψυχολογικό, ή αυτή την εικόνα θα πρέπει να περιμένουμε και στο μέλλον;
«Επειδή ζω καθημερινά τον Γρηγόρη, πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλές δυνατότητες. Απλά από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες και ίσως αυτό να τον άγχωσε σε μεγάλο βαθμό. Και σε συνδυασμό με τη γενικότερη κακή εικόνα της ομάδας, δεν μπόρεσε να δώσει αυτό που πραγματικά μπορεί. Είμαι σίγουρος ότι η νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετική για αυτόν και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να είναι αυτός που μπορεί και που θέλει ο κόσμος της ομάδας».
-Πέρσι, εκεί που πόναγε η ομάδα κυρίως ήταν οι θέσεις των αμυντικών χαφ. Γιατί συνέβη αυτό κατά τη γνώμη σου; Ειδικά όταν έλειπες εσύ η ομάδα έχανε πολύ. Κρίνε μου σε παρακαλώ τους παρτενέρ σου στο κέντρο έναν έναν ξεχωριστά. Τους Γιάχιτς, Μάκο και Γκεντσόγλου.
«.Η γνώμη μου είναι ότι ποτέ μια ομάδα δεν πάσχει σε συγκεκριμένους τομείς. Οι ομάδες είναι σύνολα και όταν πάει καλά έχουν όλοι μερίδιο σε αυτό και αντίστοιχα έχουν όλοι ευθύνη όταν πάει άσχημα.
Σε ότι αφορά τους Γιάχιτς και Μάκο, ήταν η πρώτη τους χρονιά και νομίζω ότι έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν. Όσο για τον Γκέντσογλου, είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που έδειξε πολύ καλά στοιχεία τη φετινή χρονιά και η ομάδα πρέπει να επενδύσει σε αυτόν, αλλά και σε όλα τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα. Πρέπει η ομάδα να τους πιστέψει και να τους στηρίξει».
-Γειά σου Παντελή. Συγχαρητήρια καταρχήν σε σένα για την απόδοσή σου φέτος. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως μπορούμε εμείς οι φίλαθλοι να στηρίξουμε για μια ακόμα φορά την ομάδα, όταν βλέπουμε ότι παίκτες βαρόμετρα πωλούνται για να μπορέσουμε να κρατηθούμε οικονομικά; Κι αν αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα;
«Δυστυχώς ζούμε σε εποχές δύσκολες, που όλους τους έχει αγγίξει η οικονομική κρίση. Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει πουληθεί κανένας ποδοσφαιριστής μας, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί, η άποψή μου είναι ότι οι ομάδες πρέπει να στηρίζονται σε δυνατά σύνολα και όχι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή λοιπόν, που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο, αυτή η ομάδα θα μπορέσει να προχωρήσει και να διεκδικήσει πράγματα».
-Παντελή, τι σε έκανε να δεθείς με την ΑΕΚ τόσο πολύ;
«Αυτό που έκανα όλα τα χρόνια και αυτό που πάντα προσπαθώ να κάνω, είναι να δένομαι και να αγαπάω την ομάδα που αγωνίζομαι. Γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να προσφέρεις και να κάνεις πράγματα γι' αυτή. Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και είναι τιμή να αγωνίζεσαι σε αυτή».
-Θα μπορέσουμε να πάρουμε του χρόνου πρωτάθλημα; Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά;
«Ευχή όλων μας είναι να συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να μην ξαναβρεθεί σε αυτή θέση που βρέθηκε φέτος και να μην έχει την ίδια πορεία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να νιώθουμε τελειώνοντας τη σεζόν ότι δώσαμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Ακόμα κι αν τελικά δεν γίνει αυτό».