ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Το νο. 4 και πάλι σε Μανωλά.

Από την ημέρα που ο Στέλιος Μανωλάς, ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος έλληνας κεντρικός αμυντικός από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος, κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, στην ΑΕΚ επικράτησε πανικός για το πώς θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Και όμως από το 1998 και εντεύθεν, όταν δηλαδή ο πρεσβύτερος Μανωλάς αποχώρησε από την ενεργό δράση, η Ένωση βρήκε τις λύσες κι είχε πολλές σωστές επιλογές στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών: είτε αγοράζοντας από το εξωτερικό είτε επενδύοντας σε Έλληνες.

Ώσπου ξεπετάχτηκε ο 19χρονος ανιψιός του Στέλιου, ο Κώστας Μανωλάς, για να κλείσει τρόπον τινά αυτός ο κύκλος της αναζήτησης και να ανοίξει ένας καινούργιος, ποιος ξέρει, ίσως ακόμα πιο ένδοξος!

Ο επόμενος νο. 4

Στην ΑΕΚ θέλουν να πιστεύουν ότι για τον επόμενο ηγέτη της άμυνας θα αρχίσουν να ψάχνουν ξανά σε 18 χρόνια, όταν ο νεότερος Μανωλάς θα έχει συμπληρώσει τα 37 του χρόνια και θα αποχωρεί από την ενεργό δράση στην ηλικία που το είχε πράξει και ο θείος του και έχοντας φορέσει μόνο τη φανέλα της Ενωσης όπως και εκείνος! Και μάλιστα πάντοτε με το νο.4 το οποίο πήρε αμέσως μόλις αποχώρησε ο Ζεράλδο Άλβες.

Ισως δε ο Κώστας Μανωλάς να έχει στο κοντινό μέλλον ως παρτενέρ του τον συνομήλικό του Σπύρο Ματεντζίδη, τον κεντρικό αμυντικό που αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό, και όπως τόνισε στο sport24.gr ο μέχρι πρότινος προπονητής του κ. Παύλος Δερμιτζάκης "πρόκειται για αμυντικό που αν προσεχθεί και του δοθούν ευκαιρίες, θα καθιερωθεί γρήγορα και θα έχει την εξέλιξη του Κώστα Μανωλά".

Ως κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και ο 22χρονος Ανέστης Αργυρίου ο οποίος αποκτήθηκε επίσης από τον Πανθρακικό, όμως η φυσική θέση του είναι δεξιός μπακ και για αυτήν τον προορίζει ως επί το πλείστον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση των δύο ταλαντούχων παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες σκοπός της κιτρινόμαυρης διοίκησης είναι να αποκτηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά και σε εκείνη του Ιανουαρίου τουλάχιστον ακόμη 3-4 παίκτες τέτοιας ηλικίας οι οποίοι μελλοντικά θα αποτελέσουν τη βάση της "ελληνικής" ΑΕΚ που είχε υποσχεθεί το καλοκαίρι του 2004 ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Ντέμης Νικολαΐδης αλλά δεν είδαμε ποτέ.

sport24.gr