ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η πλευρά Κοζώνη προσέχει...

Του Γιώργου Νικολάου (by basketblog.gr)

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την περίπτωση Μπομπ Κοζώνη. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάμπης Καραμανλής, επιθυμεί να βρίσκεται εσχάτως μακριά από τους προβολείς, αλλά δεν κρύβει την αισιοδοξία του έναντι των συνεργατών του και όχι μόνον. Και οι άνθρωποι της... αγοράς έχουν την ίδια αίσθηση. Προφανέστατα, διότι η πληροφόρηση προέρχεται από τα ενδότερα της "κιτρινόμαυρης" εταιρίας.

Λεπτομέρειες περί συνάντησης (που έγινε, ή δεν έγινε) μεταξύ του Κοζώνη και του μεγαλομετόχου Γιάννη Φιλίππου δεν γνωστοποιούνται, πάντως, προς το παρόν. Η πλευρά Κοζώνη προσέχει περισσότερο τις κινήσεις της έπειτα από τις διαρροές προς τον Τύπο, κυρίως δε από τις αποκαλύψεις του basketblog.gr στο ρεπορτάζ της 22/5 με τίτλο "Ο Κοζώνης στην Ευρώπη" και στο ρεπορτάζ της 27/5 με τίτλο "Ο Κοζώνης στην Ελλάδα!"

Δεδομένο είναι και τούτο: Ο χρόνος πιέζει εξαιτίας των αντικειμενικών προβλημάτων της ΑΕΚ και όχι επειδή κινούνται ιδιαίτερα οι υπόλοιπες ΚΑΕ. Ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται "κρίσιμος μήνας" και "εν πολλοίς" δικαιολογημένα...

aek365.gr