ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ www.sport24.gr


Τη στιγμή που ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός διανύει περίοδο ξεκατινιάσματος και ο άλλοτε κραταιός Ολυμπιακός του Κόκκαλη υποχρεώνεται σε οπισθοχώρηση βλέποντας στο... πορτοφόλι του Μαρινάκη το νέο από μηχανής Θεό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται ότι το σκέφτεται ξανά να μπει στην ΑΕΚ. Κι είναι βέβαιο ότι αν οι «αιώνιοι» χαμηλώσουν περισσότερο τον πήχη, θα το εξετάσει πιο σοβαρά από ποτέ.

 
Η παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της Ένωσης ήταν και επιθυμία του «τίγρη». Στο κιτρινόμαυρο παρασκήνιο λέγεται έντονα ότι το μήνυμα που είχε στείλει πριν από 3-4 μήνες στους Παππά και Νοτιά _ την περίοδο που μερίδα του Τύπου παρουσίαζε τον Σταύρο Αδαμίδη έτοιμο και αποφασισμένο να διώξει τον σέρβο τεχνικό _ ήταν το εξής:

«Αν πειράξετε τον Ντούσαν, εμένα ξεχάστε με». Στις συζητήσεις εκείνης της περιόδου ο Μελισσανίδης κράτησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ένωση και δεσμεύτηκε ότι θα το συζητήσει ξανά με τον Παππά και τον Νοτιά μετά το τέλος των πλέι οφ. Το ίδιο μήνυμα (για τον Μπάγεβιτς) έστειλε αργότερα και στον Αδαμίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τίγρης» προχώρησε στην κίνησή του, η οποία ωστόσο δύσκολα θα βρει ανταπόκριση. Φέρεται ότι είπε στους δύο εναπομείναντες μετόχους της ΠΑΕ ότι εκείνος είναι διατεθειμένος να επενδύσει 40 εκατ. ευρώ υπό την προϋπόθεση ότι αμφότεροι θα βάλουν από επιπλέον 20 ώστε η ΑΕΚ να γίνει ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ουδείς πάντως εκ των δύο εναπομεινάντων μετόχων εξέλαβε ως ενδιαφέρουσα ή συμφέρουσα τη συγκεκριμένη πρόταση. Ο Παππάς έχει δεσμευτεί να βοηθά και να καλύπτει τρύπες όταν αυτό είναι απαιτητό, αλλά όχι και να βάλει ζεστά 20 εκατ. ευρώ. Ο δε Νοτιάς έχει ξεκαθαρίσει ότι πέραν της ολοκλήρωσης του έργου στα Σπάτα (προπονητικό κέντρο), δεν θέλει να έχει άλλη σχέση οικονομικής εξάρτησης από την ΑΕΚ.

Οπότε κάπου εκεί η συζήτηση σταματάει...

Το ραντεβού με Στάθη και Ρέστη

Προσπάθεια να πειστεί ο "Τίγρης" να επιστρέψει στα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, είχε γίνει και στις αρχές του 2010 με πρωτοβουλία του άλλοτε προέδρου και επί σειρά ετών δραστηριοποιούμενου (κυρίως παρασκηνιακά) με τα κοινά της ΑΕΚ, Πέτρου Στάθη.

Ο Μελισσανίδης βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι με τον Βίκτωρα Ρέστη κι έναν ακόμα σημαίνοντα επιχειρηματία (το όνομά του δεν διέρρευσε) καταθέτοντας ακριβώς την ίδια πρόταση. Να βάλει εκείνος 40 εκατ. ευρώ, οι άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι από 20 ώστε να πάρουν την ΠΑΕ.

Τότε άκουσε τον Βίκτωρα Ρέστη να λέει «εγώ δεν βάζω πάνω από δέκα» και είδε τον έτερο ενδιαφερόμενο να παρουσιάζεται ακόμα πιο σφιχτός. Ο αστικός μύθος λέει ότι γύρισε εκνευρισμένος προς τον Στάθη και του είπε «τι πέντε και δέκα; Με πενταροδεκάρες θα πάρουμε την ΑΕΚ. Γιατί με έφερες εδώ; Δεν σου είπα τουλάχιστον είκοσι ο καθένας;».

Παιχνίδι αναμονής

Ο Μελισσανίδης εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις ούτως ώστε να κρίνει αν τον συμφέρει να επιστρέψει κάνοντας ένα δυναμικό comeback. Έχει πει πολλάκις (κι εξακολουθεί να το λέει στους ανθρώπους που εμπιστεύεται) ότι εφόσον αποφασίσει να επενδύσει στην ΑΕΚ, θα το κάνει για να την εκτοξεύσει κι όχι για να τη βλέπει απλώς να συντηρείται.

Οι εξελίξεις στα μέτωπα των δύο «αιωνίων» θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την τελική απόφασή του. Θα είναι ένα καλό νέο αν οριστικοποιηθεί η περιθωριοποίηση του Νικόλα Πατέρα, που είναι καλός (αδερφικός κατά άλλους) φίλος του. Ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο θα αποκτήσει εφόσον διασπασθεί η πολυμετοχική ομάδα και ο Παναθηναϊκός επιστρέψει σε πλάνο λιτότητας.

Και βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την τροπή που θα πάρει το νταλαβέρι που γίνεται στον Ολυμπιακό ανάμεσα σε Κόκκαλη και Μαρινάκη. Όλα δείχνουν ότι ο Μελισσανίδης μετρά την κάθε κίνηση των αντιπάλων της ΑΕΚ και θέλει να παίξει... safe. Αν διαπιστώσει ότι η στιγμή είναι η κατάλληλη, τότε θα «χτυπήσει» μπαίνοντας στην ΠΑΕ. Αν όχι, θα παραμείνει απλός παρατηρητής...