ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. . .

Μπορεί στην καριέρα τους να πέτυχαν πολλά, όμως το γκολ που σημείωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και της Λαμίας στο ΔΑΚ Λαμίας, στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας ήταν το σημαντικότερο. Κι αυτό γιατί τα έσοδα του ματς θα διατεθούν στην οικογένεια του νεαρού Λαμιώτη μαθητή Θανάση Παύλου, ο οποίος μετά τις τρεις εγχειρήσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, βρίσκεται σε Κέντρο Αποκατάστασης στη βόρεια Γερμανία. Βέβαια τα συγχαρητήρια αξίζουν και στον διοργανωτή του παιχνιδιού, Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΚ της πόλη μας, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδειξε το πόσο ευαισθητοποιημένα είναι τα μέλη που τον απαρτίζουν γύρω από κοινωνικά θέματα.




Φώτο πάνω: Γκολ στην ανθρωπιά πέτυχαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και της Λαμίας.
 
Ο πατέρας του νεαρού Θανάση, Ηλίας Παύλου, παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας, Κώστα Μαυριδάκη.
 
Εμφανέστατα συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού Θανάση, Ηλίας Παύλου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ώστε να βοηθηθεί ο γιος του και δήλωσε συγκλονισμένος από την πρωτοβουλία των συμπολιτών του. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-2 με γκολ των Παπανικολάου, Σιλεβίστας και Ζαχαρόπουλου. Αντίστοιχα μείωσε σε 2-1 και 3-2 ο Παπαδόπουλος με πέναλτι.
 
Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ.
 
 
 
 
 
 
 
 
Βραβεύθηκαν κατά σειρά, από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ ο Νομάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Χειμάρας, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΕΚ και η ομάδα Παλαιμάχων της Λαμίας. Από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Λαμίας ο πατέρας του νεαρού Θανάση, Ηλίας Παύλου, και ο νευροχειρουργός Κ. Παπαπέτρος, η Ε.Π.Σ.Φ. για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από την ομάδα Νέων, η 7η ΕΜΑΚ, ο φυσίατρος κ. Κόμογλου, οι χορηγοί της εκδήλωσης και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο Βουλευτής Νίκος Τσώνης βράβευσε τους βετεράνους της Λαμίας, κι αυτοί με τη σειρά τους τον κ Παύλου. Τέλος λάβαρο παρέλαβε από τον Τ. Σιλεβίστα ο Τ. Καραγκιοζόπουλος, ενώ και ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λαμίας βράβευσε τον κ. Παύλου.
 
Εκ μέρους των βετεράνων της ΑΕΚ, ο Μίμης Παπαϊωάνου παραδίσει το βραβείο στον Νομάρχη Φθιώτιδας, Θανάση Χειμάρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fthiotidasport.com