ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!


Οριστικά απών από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ θα είναι ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την ομοσπονδία της χώρας του και τον προπονητή Ραμπάχ Σααντάν, που είχαν το δικαίωμα να μην του επιτρέψουν να παίξει με την ομάδα του μετά τις 17 Μαΐου, όπως ορίζει η FIFA.

Έτσι ο 25χρονος άσος δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως επίσης οι τιμωρημένοι Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Αραούχο και οι τραυματίες Γκέντσογλου, Χέρσι και Παυλής.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει από δεύτερη μέχρι και τελευταία στα πλέι οφ. Με νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (21:15, Novasports 1) η «Ένωση» τερματίζει δεύτερη στα πλέι οφ και θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του Europa League (19 και 26 Αυγούστου οι αγώνες). Αν δεν κερδίσει, τότε αν ο Άρης δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ τερματίζει τρίτη και θα λάβει μέρος στον τρίτο προκριματικό του Europa League (29/7 και 5/8), ενώ αν ο Άρης νικήσει τον ΠΑΟΚ τερματίζει τελευταία και ξεκινά από τον δεύτερο προκριματικό του Europa League (15 και 22 Ιουλίου).