ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Το σήκωσαν τα κορίτσια!

Άνετα και απλά η ομάδα βόλεϊ γυναικών της Ένωσης νίκησε τον Ηλυσιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 και επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία!!!!

Καμία δυσκολία δεν αντιμετώπισαν τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ στον τρίτο και τελευταίο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Ηλυσιακό.  

 Οι «κιτρινόμαυρες» επικράτησαν με 3-0 σετ κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα και εξασφάλισαν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία από τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο και θα πάρει ακόμα μια εύκολη νίκη, αλλά και την πιο σημαντική.

Οι εξέδρες στο κλειστό του Μενιδίου ήταν κατάμεστες και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι καυτή. Τα συνθήματα και γενικά όλο το κλίμα που επικρατούσε δεν έδινε την δυνατότητα στους αντιπάλους να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Την παράσταση έκλεψε ο Dj που βρέθηκε στο γήπεδο και έπαιζε τραγούδια της ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιώργου Σαμαρά κατάφερε να τελειώσει τη χρονιά χωρίς καμία απώλεια, κάνοντας το απόλυτο σε συγκομιδή βαθμών και νικών ακόμα και στα πλέι οφ και απέδειξε ότι είναι πραγματικά η καλύτερη ομάδα που αγωνιζόταν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια της απονομής γινόταν ένας πραγματικός χαμός με τους φιλάθλους να τραβούν τις αθλήτριες προς τις εξέδρες, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ζητούν τις φανέλες τους.Το Κύπελλο απένειμε στις Μπλάμη και Μεμετζή ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΕΟΠΕ Γιώργος Μελισσουργός.
 
Η αρχηγός της ομάδας, Πηνελόπη Μπλάμη μιλώντας στο aek365.gr δηλώνει ότι αισθάνεται την ανάγκη να αφιερώσει την κατάκτηση αυτής της κούπας στους κυρίους Μιχαήλ και Παπαδημητρίου που είναι πάντα δίπλα στο σωματείο. «Πιστεύω ότι σήμερα με τέτοια ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί μας δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε σε καμία περίπτωση. Ήρθε ακόμα μια νίκη που συνόδευσε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο και αισθάνομαι την ανάγκη να την αφιερώσω στους κυρίους Μιχαήλ και Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε σήμερα και την ονομαστική του εορτή και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαμε να του κάνουμε.

Εύχομαι του χρόνου να μπορέσουμε να του κάνουμε δώρο ακόμα μια κούπα. Φυσικά, στον κόσμος μας που δεν μας έχει αφήσει ποτέ να αισθανθούμε μόνες. Και στο μικρό γιο μου, Μιλτιάδη».
Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Σαμαράς δήλωσε: «Είχαμε άγχος κι αυτό φάνηκε στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά τελικά φτάσαμε στη νίκη και μπορούμε να το χαρούμε τώρα».

Tα σετ:25-12, 25-12, 25-16

aek365.gr