ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Μπάγεβιτς: «Δεν μπορεί η ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι»

Μία πολύ καλύτερη ΑΕΚ από αυτή που παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια στα ελληνικά γήπεδα και από αυτή που εμφανίζεται στο διάστημα που είναι στον πάγκο της οραματίζεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, όπως δήλωσε μετά το νικηφόρο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Και για το παιχνίδι, αλλά και για το πάθος που έδειξαν. Για τη νίκη και το δεύτερο στόχο που μας έμεινε μετά από τον πρώτο που χάσαμε. Το παιχνίδι ήταν καλό από τη δική μας πλευρά εκτός από το πρόβλημα που είχαμε με τον Κώστα. Πριν προλάβουμε να βρούμε την ηρεμία ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και είχε μια-δυο ευκαιρίες. Όμως πιστεύω πως γενικά στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Κερδίσαμε δίκαια, αν και από κάποια λάθη μας παραλίγο να ισοφαριστούμε στο τέλος. Συγχαρητήρια και στους φιλάθλους μας, γιατί μας βοήθησαν πάρα πολύ».

Πλέον η ΑΕΚ έχει αρκετό χρόνο μπροστά της για να ετοιμαστεί, ώστε να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο την επόμενη περίοδο. «Οι παίκτες έχουν περίπου ένα μένα και δέκα μέρες διακοπές. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Πιστεύω πως μετά από αυτά που έχουμε περάσει, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και όσο μπορούμε, ανάλογα και με την οικονομική μας κατάσταση. Θα περιμένετε και θα δούμε πώς θα πάμε. Δεν θέλω να πω ότι φοβάμαι πως θα αποδυναμωθούμε. Δεν φοβάμαι τίποτα. Θα δούμε πώς και τι είναι αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε συμβόλαια που λήγουν, πρέπει να πάρουμε παίκτες εκεί που χρειάζεται-και οπωσδήποτε χρειάζεται σε δυο-τρεις θέσεις-θα μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά στην ομάδα».

Στο ερώτημα πώς ονειρεύεται την ΑΕΚ απάντησε: «Δεν θέλω η ΑΕΚ να είναι στη συνέχεια αυτή που ήταν μαζί μου εδώ και έναν και πλέον χρόνο. Θέλω η ΑΕΚ να είναι πιο δυνατή. Δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει την εικόνα αυτή που είχε αυτά τα χρόνια. Είμαστε ΑΕΚ, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι. Ο κόσμος θέλει μία καλή ΑΕΚ, όπως σήμερα, που παλεύει μέσα στο γήπεδο».

Για τα συμβόλαια που λήγουν είπε: «Ο κύριος Αδαμίδης θα σας πει. Όταν θα γυρίσει από το εξωτερικό θα σας πει», ενώ δεν θέλησε να πει για το ποιες θέσεις η ΑΕΚ θα πρέπει να ενισχυθεί. «Εμείς μπορούμε να πάρουμε μόνο παίκτες που είναι ελεύθεροι. Δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλες μεταγραφές. Καλύτερα να σας πει τα οικονομικά δεδομένα ο πρόεδρος, παρά εγώ».

Όσο για το αν ανησυχεί για τη διοικητική σταθερότητα στην ΑΕΚ απάντησε: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Εγώ προσωπικά πιστεύω πως ναι, θα έχουμε σταθερότητα». Κληθείς να σχολιάσει τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του είπε: «Εγώ άκουγα Ντούσαν-Ντούσαν συνέχεια».

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ άξιζε τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, απάντησε: «Περιμένετε να σας πω ότι αξίζαμε για παραπάνω; Να είμαστε δεύτεροι; Αν με ρωτάτε αν μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, ναι, μπορούσαμε».

Για το πώς αξιολογεί το έργο του στον πάγκο της ΑΕΚ, τόνισε απλώς: «Αυτό θα το πείτε εσείς».

Κλείνοντας απαντώντας σε ρεπόρτερ του Ολυμπιακού του είπε χαριτολογώντας: «Τα ξέρεις κι εσύ τώρα. Δεν μπορείς πάντα να γελάς».

sportfm.gr