ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΖΕΟΒΑΝΙ!


Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ζεοβάνι βρίσκεται η ΑΕΚ καθώς φέρεται να συμφώνησε με τον παίχτη και πλέον περιμένει την αποδέσμευση του μέχρι τα τέλη της εβδομάδας από την Χαλ.

 
Τα δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου σταρ άλλαξαν καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν μπορούσαν να περιμένουν την εξοικονόμηση χρημάτων από την πιθανή πώληση των Σκόκο και Τζιμπούρ.

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κερδίσει την ελευθερία του από τον αγγλικό σύλλογο, με αποτέλεσμα να υπήρχε ο κίνδυνος να κλειστεί από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ετσι η ΑΕΚ έκανε την κίνηση της και πρότεινε στον ποδοσφαιριστή ένα ποσό που θα αγγίζει τα 800.000 ευρώ το χρόνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους στόχων, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η πλευρά το παίκτη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου φέρεται να συμφώνησε σε αυτή την προσφορά και η σπουδαία μεταγραφή είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Μένει ουσιαστικά να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Χαλ με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2012. Ο αγγλικός σύλλογος υποβιβάστηκε φέτος από την Πρέμιερ Λιγκ και ο Ζεοβάνι διεκδικεί την ελευθερία του.

Η ΑΕΚ φέρεται μάλιστα διατιθεμένη να πληρώσει και ένα μικρό ποσό στην ομάδα του για την αποδέσμευση του.