ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΕΚ!

Επιβεβαίωσε τις επαφές του μάνατζέρ του με την ΑΕΚ ο Λαντρί Μουλεμό και με δηλώσεις του στη «SportDay» τόνισε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ, που μένει ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης, δεν δείχνει να βιάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αποκαλύπτει πως έχει πολλές προτάσεις.

«Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον μάνατζέρ μου, όπως και την πρότασή της. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει η προοπτική αυτή. Είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω καλύτερα την ποιότητα των ελληνικών ομάδων αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά είναι πρόωρο να πω οτιδήποτε», δήλωσε ο Βέλγος με καταγωγή από το Κονγκό άσος, που φέτος είχε συνολικά 23 συμμετοχές, και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχω κι άλλες προτάσεις πέραν της ΑΕΚ και χρειάζομαι χρόνο για να πάρω την τελική μου απόφαση. Η Γουίγκαν και μία τουρκική ομάδα έχουν επισημοποιήσει το ενδιαφέρον τους. Μένω ελεύθερος και αποφασίζω εγώ, χωρίς τη συναίνεση της ομάδας μου. Δεν θέλω να βιαστώ, αλλά να κάνω την καλύτερη επιλογή».

* Σε καλό δρόμο είναι η επέκταση συμβολαίου στους Αραμπατζή, Γκέντσογλου και Παυλή, όπως προέκυψε από τη συνάντηση με τους μάνατζέρ τους. Τα ζητήματα αυτά θα κλείσουν μετά το πέρας των πλέι οφ, όπως και το θέμα της αναπροσαρμογής συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο.