ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ετοιμάζει «ψώνια» από τον Ηρακλή.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να στραφούν σε παίκτες από την ελληνική αγορά, αλλά ο δρόμος δεν είναι εύκολος. Οι ομάδες ζητούν ποσά που δεν μπορεί να διαθέσει η Ενωση, ενώ δεν υπάρχουν και πολλοί παίκτες που να εκτιμάται πως μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Οι "κιτρινόμαυροι", πάντως, φαίνεται πως βρήκαν.. .φλέβα χρυσού στον Ηρακλή και καιροφυλακτούν για να αποκτήσουν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του που -κατά τα φαινόμενα- μένουν ελεύθεροι. Με δεδομένα τα προβλήματα στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, η πλειοψηφία των παικτών κερδίζει την ελευθερία της μέσω προσφυγής και στην ΑΕΚ προλειαίνουν το έδαφος για να είναι έτοιμοι.
Ο μεγάλος πόθος της ΑΕΚ λέγεται Γιώργος Ιωαννίδης. Ο 22χρονος αριστερός μπακ χαφ του Ηρακλή αρέσει πολύ στον Μπάγεβιτς, που πιστεύει πολύ στα προσόντα και τις ικανότητές του. Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, αν λεχθεί πως στις συζητήσεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα -κατά τις οποίες αποφασίστηκε πως θα γίνει κίνηση για τον Ιωαννίδη- ο παίκτης καταλαμβάνει ακόμα και θέση βασικού. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με ξεχωριστές ικανότητες, που μπορεί να προσφέρει τόσο ως μπακ όσο (περισσότερο μάλιστα, αφού πρόκειται για τη θέση που του αρέσει) και ως χαφ και στην ΑΕΚ ποντάρουν σε αυτόν.

Οι άλλες περιπτώσεις 
Ο Ιωαννίδης, πάντως, δεν είναι ο μόνος "κυανόλευκος" που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Με προσοχή εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Δημήτρη Γιάντση (22 ετών, μεσοεπιθετικός), Πασχάλη Βουτσιά (20 ετών, επιθετικός), Απόστολου Βέλλιου (18 ετών, επιθετικός), Μανώλη Παπαστεριανού (23 ετών, κεντρικός μέσος) και βέβαια ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (25 ετών, κεντρικός αμυντικός). Από τη στιγμή που θα μείνουν ελεύθεροι, στην ΑΕΚ θα αποφασίσουν για ποιους εξ αυτών θα κινηθούν.
Οσον αφορά τις περιπτώσεις Επσταϊν και Κονέ, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρουν την ΑΕΚ.

Με τον 24χρονο Γερμανό υπήρξαν κάποιες αρχικές επαφές, ώστε η Ενωση να έχει εναλλακτικές επιλογές για το αριστερό άκρο, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να... ενθουσιάζεται στην ιδέα της απόκτησης του και μένει "παγωμένο". Με τον Κονέ υπήρξαν κάποιες σκέψεις για επιστροφή του, αλλά επίσης απορρίφθηκε από τον Ντούσκο.

sentragoal.gr