ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΤΑ ΛΕΝΕ!

Για τη προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των τεσσάρων ηγετών της AEK. Τι θα συζητηθεί μεταξύ Αδαμίδη, Μπάγεβιτς, Δημητριάδη και Γκρέταρσον. «Παγώνει» προς των παρών του Μουλεμό.

Για μετά το πέρας του Σαββατοκύριακου είναι προγραμματισμένη η συνάντηση κορυφής στην AEK. Οι Σταύρος Αδαμίδης, Βασίλης Δημητριάδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άρναρ Γκρέταρσον θα παρευρεθούν όλοι μαζί και το θέμα συζήτηση να περιλαμβάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ AEK ενόψει της προσεχούς σεζόν που θα έχει αφετηρία τον Αύγουστο.
Στο Λονδίνο ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος, μάλιστα, την ερχόμενη Τρίτη θα μεταβεί στο Λονδίνο για προσωπικές επαφές κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι στην Αθήνα όταν η AEK Θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ από την Ελλάδα.

«Αφήνει» στην άκρη το θέμα Μουλεμό:

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες φάνταζε ως ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος αλλά και το απόλυτο φαβορί για τη θέση του αριστερού μπακ στην AEK. Ο λόγος για τον 24χρονο Λαντρί Μουλεμό που έμεινε ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης και ήδη ψάχνει τη νέα του στέγη.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα η «Ένωση» κοιτάζει και αλλού για την εν λόγω θέση, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον πρώην, πλέον, άσο της βελγικής ομάδας.