ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Η διοργανώτρια αρχή έλαβε σοβαρά υπόψιν της ότι οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και έτσι άλλαξε την μέρα του αγώνα ΑΕΚ - Αρης. Ετσι, το παιχνίδι της Ενωσης για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα θα γίνει 24 ώρες μετά, την Πέμπτη 6 Μαΐου.
«Η Super League λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων, ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ μετατίθεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαϊου και ώρα 19:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στο ΟΑΚΑ και τις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες, στη γενική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 5 Μαϊου.
Επισημαίνεται ότι πάγια θέση της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ είναι η διεξαγωγή των αγώνων όπως αυτοί ορίζονται εξαρχής και οποιαδήποτε αλλαγή στο αγωνιστικό πρόγραμμα γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και λόγω αντικειμενικών αιτίων, ή ανωτέρας βίας» ανέφερε αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα.