ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σχεδιάζουν την... νέα ΑΕΚ.

Την πρώτη ουσιαστική συνάντηση για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ είχαν σήμερα οι Σταύρος Αδαμίδης, Βασίλης Δημητριάδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Άρναρ Γκρέταρσον.

Οι τέσσερις άνδρες συζήτησαν θέματα προγραμματισμού και μεταγραφών και όπως έχουμε αναφέρει, οι βασικές προτεραιότητες της Ένωσης αφορούν την απόκτηση αμυντικού χαφ, στόπερ και αριστερού μπακ, ενώ ζητούνται και πολυσύνθετοι παίκτες για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Ισλανδός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε επαφές με παίκτες κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, διερευνώντας κάποιες περιπτώσεις τόσο από την αγορά του Βελγίου όσο και από γειτονικές χώρες (Γαλλία, Γερμανία).

Κάποιες πηγές ανέφεραν πως ανάμεσα στους παίκτες που τσέκαρε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται ο 28χρονος Παραγουανός κεντρικός αμυντικός Αντολίν Αλκάραζ που μένει ελεύθερος από την Μπριζ (29 ματς με ένα γκολ φέτος, τέσσερις φορές διεθνής).

Αλλα σενάρια έφεραν τον Γκρέταρσον να ψάχνει παίκτες που μένουν ελεύθεροι από τη Λόκερεν, ομάδα που γνωρίζει άριστα, καθώς αγωνίστηκε για πολλά χρόνια. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο 29χρονος Μαροκινός αριστερός μπακ Χασάν Ελ Μουατάζ και ο 32χρονος επιτελικός χαφ Μαρσέλ Μ' Μπάγιο από το Κονγκό.

Συζήτησαν επίσης τις τρέχουσες ανάγκες της ομάδας και την πορεία στα πλέι οφ...

sentragoal.gr