ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Σταματιάδης:Μας στέρησαν τη νίκη.

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια από το κλειστό της Μίκρας εναντίον του ΠΑΟΚ , στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών αν κάποιες επιλογές στα τελευταία λεπτά ήταν καλές και αν οι αποφάσεις των διαιτητών ήταν αμερόληπτες. 

Το aek365.gr επικοινώνησε με τον έφορο του τμήματος και τεχνικού συμβούλου της Ερασιτεχνικής, Κώστα Σταματιάδη, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι, τους διαιτητές, και τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα.
 
«Το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν δύσκολο, ειδικά μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, που όλοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο αγώνας είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν κυρίαρχος κι εμείς δε αποδώσαμε όσα θα έπρεπε, αν και κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά στον αθλητισμό. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι μόνο η ΑΕΚ υπήρχε μέσα στο γήπεδο και βάσει αυτού θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αν και οι διαιτητές είχαν πάρει σωστές αποφάσεις», ενώ για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία και για την κόκκινη κάρτα στον προπονητή της ΑΕΚ, Γιάννη Αρβανίτη τόνισε:

«Η εικόνα της διαιτησίας στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή στο δεύτερο, όπου η ΑΕΚ έδειξε να μπορεί να γυρίσει το σκορ και να φύγει νικήτρια από τη Θεσσαλονίκη. Ειδικά η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Γιάννης Αρβανίτης είναι τραβηγμένη γιατί ποτέ δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα και για να διαμαρτυρήθηκε κάτι έβλεπε. Οι δύο συγκεκριμένοι διαιτητές μας έχουν παίξει κι άλλες φορές, αλλά σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Δεν νομίζω να έκαναν κάτι σκόπιμα».
 
Οι άνθρωποι της Ένωσης μετά τη λήξη της αναμέτρησης παραπονέθηκαν έντονα στους δύο ρέφερι αλλά πάντα σε φυσιολογικά και πολιτισμένα επίπεδα, όπως αναφέρει ο κ. Σταματιάδης.
Οι «κιτρινόμαυροι» την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ αντιμετωπίζουν τον Δούκα και ήδη έχουν στρέψει εκεί το ενδιαφέρον τους «Η ζωή συνεχίζεται, ήταν ένα παιχνίδι που μας στέρησαν τη νίκη και κατά συνέπεια το πρωτάθλημα και τώρα στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο επόμενο παιχνίδι με τον Δούκα, στο οποίο σε καμιά περίπτωση δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Ακόμη έχουμε μπροστά μας το Final-4 της Λαμίας κι εκεί η διαιτησία θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική γιατί κρίνονται πολύ περισσότερα.

aek365.gr