ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΙΚΟΥ ΝΟΤΙΑ


Αναλυτικά η συνέντευξη του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ:

"Μερικά πράγματα που γράφονται στον ελληνικό Τύπο, τα διαβάζω και δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος πολύς ντόρος. Η ΑΕΚ έχει τραβήξει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Την αδικούν όλοι και το μόνο που χρειάζεται είναι ομόνοια», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Δεν ήρθαμε στην ΑΕΚ για να βγάλουμε λεφτά. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, όπως είναι το προπονητικό, όπως να κάνουμε μια καλή ομάδα. Αυτό θα το πετύχουμε ενωμένοι. Εμείς, ο κόσμος, η ομάδα και οι δημοσιογράφοι".


- Στην Ελλάδα όμως γίνονται πολλά πράγματα και δεν ξέρω αν είστε ενήμερος. Π.χ. με την πιθανή πώληση του Σκόκο σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό;

"Ούτε εγώ θέλω να πάει ο Σκόκο σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Είναι καλό να επενδύσουμε στα νέα παιδιά, αλλά όχι να πάνε παίκτες σε ανταγωνιστικές ομάδες".

- Τι εννοείτε να φτιάξετε ομάδα με νέα παιδιά;

"Να τελειώσουν τα πλέι οφ και να κάτσουμε με τον προπονητή να φτιάξουμε την ομάδα για τη νέα σεζόν. Καλό είναι να πάρουμε στην ομάδα Έλληνες παίκτες, που θα κάνουν τον κόσμο να ξαναέρθει στο γήπεδο. Αυτό πιστεύω ότι πρέπει να είναι ο μεγάλος μας στόχος".

- Μια και είπατε για το θέμα του προπονητή, ξέρετε ότι υπάρχει θέμα να φύγει ο Μπάγεβιτς; Να τον διώξετε δηλαδή;

"Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε εγώ ούτε ο Παππάς έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Ο Μπάγεβιτς έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Για αυτό και δεν έχουμε συζητήσει για επέκταση του συμβολαίου. Έχουμε μπροστά μας τα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θα δούμε τι θα γίνει και μετά θα κάτσουμε με τον προπονητή να μιλήσουμε για τον σχεδιασμό της ομάδας".

- Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο;

"Θέλω να κάνω μόνο καλό στην ΑΕΚ. Να μιλούν για μένα οι φίλαθλοι και αύριο τα παιδιά μου. Το προπονητικό προχωράει. Ας πάει όποιος θέλει να το δει. Πιστεύω ότι σύντομα θα είναι έτοιμο. Εκεί θα μπορούν να δουλεύουν τα νέα παιδιά και να βγάλει η ΑΕΚ τα ταλέντα".

- Για το θέμα της της Morgan Stanley;

"Βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Όλα είναι υπό έλεγχο. Δεν είναι εύκολο, αλλά το πολεμάμε. Εγώ αυτό που έχω να πω στον κόσμο, είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι. Να προσπαθήσουμε όλοι για το καλό της ΑΕΚ".