ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Παιζει γερά του Έλντερσον στην ΑΕΚ.

Ο Γκρέταρσον τον πρότεινε, ο Μπάγεβιτς έδωσε την έγκριση του και η διοίκηση έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Μουντιαλικό αριστερό μπακ της Εθνικής Νιγηρίας.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην μεταγραφική υπόθεση του Ελντερσον για την οποία σας ενημέρωσε χθες αργά το βράδυ το aek365.gr. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που έγιναν γνωστές ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδωσε το πράσινο φως για να μπει η ΑΕΚ σε διαπραγμάτευση για τον Νιγηριανό αριστερό μπακ που αναμένεται να είναι βασικός με την Εθνική ομάδα της χώρας του η οποία ως γνωστόν είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Ο παίκτης που έχει προταθεί από τον Γκρέταρσον, και ως γνωστός έχει μείνει ελεύθερος από την Ρεν, αγωνίστηκε και χθες 90 λεπτά στο φιλικό της Εθνικής του με την Σαουδική Αραβία. Παρότι η Νιγηρία δέχτηκε μεγάλη πίεση η αμυντική της γραμή κράτησε το μηδέν και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0. Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί γρήγορα γιατί ο παίκτης, παρότι περυσι δεν αγωνίστηκε στη Ρεν, θεωρείται ευκαιρία και η αξία του πιθανόν να ανέβει με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

aek365.gr