ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

«Εδεσε» Γκέντσογλου!

Με επίσημη ανακοίνωση της σήμερα το μεσημέρι, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Σάββα Γκέντσογλου μέχρι το 2014. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής της Ενωσης ικανοποιήθηκε απόλυτα από την οικονομική πρόταση της ομάδας, καθώς οι ετήσιες αποδοχές του φτάνουν πλέον τις 220.000 ευρώ (μαζί με τα ειδικά μπόνους - 180.000 ευρώ οι πάγιες αποδοχές).

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, για άλλα τρία χρόνια. Ο 20χρονος παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2014» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γκέντσογλου φέτος έπαιξε σε 20 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων (16 για το πρωτάθλημα και 4 για την Ευρώπη) και σκόραρε δύο φορές, δείχνοντας το ταλέντο του και την ποδοσφαιρική του αξία περισσότερο ως αμυντικός μέσος παρά ως στόπερ που χρειάστηκε να παίξει αρκετές φορές. Για τον λόγο αυτό και η ΑΕΚ θέλησε να «επενδύσει» πάνω του με πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει με τον Γιάννη Αραμπατζή, τον Κώστα Μανωλά και τον Μιχάλη Παυλή.

aek365.gr